Witajcie Kobietki!!!
Ja dziś na nózkach od rana bo poszłam sobie zrobic kontrolną prolaktyne ale wynik dopiero w nastepny wtorek no nic poczekam bo w końcu niczego to nie zmienia dopiero za jakieś 2 tygodnie idę do ginka to może cos zmieni w dawkach bromergonu
NieSamowita już wczoraj troszke pisałam i to że nie pisze nie znaczy że wcale mnie nie ma ale po prostu potrzebuje troszkę czasu żeby nabrać sił i wiary na ten cykl

co do Bazylka to szaleje i jest niesamowicie pocieszny
Bastra faktycznie sierpień fajny miesiąc na śluby mój był 27 sierpnia rok wcześniej
Wagnies mam nadzieję że się wyspałaś u mnie akurat w nocy było całkiem w sam raz do spania ale mój kochany czworonozny wariacik pchał sie do łózka i kobniecznie chciał się bawic o 3.30

Izabelko nawet nie wiesz ile oddałabym za wypełniacz czasu w postaci maluszka ale jakoś nie dane mi póki co to szczęście :-( więc czekam i usiłuje robić milion innych rzeczy
Ilonko zdjęcia jeżą włosy na karku że natura potrafi tak w mig pokazać swoje drugie oblicze i przypomnieć człowiekowi kto tu rządzi.A jak Twoje samopoczucie??
kiniusia ja na Twoim miejscu i tak poszłabym do lekarza żeby wyjaśnic co się dzieje
Asiuco tam słychac u naszej modelkowej mamy ;-) Buziaki dla Natalki:-)
Ewcia jak tam Mateuszek katarek już poszedł sobie całkiem??
Mufkamiłego dnia :-)
Gosia gdzie sie nam schowałaś?? jak tam Twoje egzaminy?? a może już cieszysz się wakacjami??:-) Buziaki
sreberkożeby tradycji stało sie zadość machanko

Ataatamiłego dnia i oby nie męczyło Cie za bardzo :-)