reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewcia moze tej nocy bedzie lepsza pogoda... ani w dzien ani w nocy nie ma sie jak wyspac...

Isikora jak patrze na Twoje zdjecia to przerazenie mnie bierze... dobrze ze Tobie nic sie nie stalo!!!

Bastra witaj!!! Widze ze Ty tez z Kraq!!! A gdzie mieszkasz?

Pozdrawiam wszystkie... i mykam do lozeczka.... moze uda mi sie jakos usnac...

reklama
Wstalam :laugh2: moglabym troche dluzej pospac ale coz...mus to mus...Trzeba sie do pracy zbierac ale przed wyjsciem musialam zagladnac :-p
Tyle mi sie dzisiaj bzdetow nasnilo ze glowa mala :eek::szok::eek:

Izabelka powiem szczerze ze bardzo chetnie ogladne na drugi raz. Przed seansem byly reklamowki...Shreka.Nie zrobila na mnie piorunujacego wrazenia ale tez chetnie ogladne.
Wagnies :-) Ja okolice makro a Ty?

Pozdrawiam i zmykam

Dziewczynki dlaczego mi sie suwaczek nie chce wyswietlic?
Wkleilam go w opcje obrazkow...nie wiem czy dobrze bo ciezko sie tam polapac :confused:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D lol jest :-D

dzien dobry ;-)
Isikora dopiero teraz zauwazylam zdjecia!!!!!!!!!!szok po prostu!!!
nawet sie wyspalam :tak: zbieram sie do pracy :confused:
milego dnia~~

Dzień dobry dziewczynki,ja już od dwóch godzin na nóżkach.Byłam na zakupach,z teraz biorę się za porządki.Buziam was wszystkie:-D.

Jeżeli chodzi o moje plamienia,to od wczoraj zaczęło ustawać.Trwało 2 dni,a co jest najlepsze,od kiedy się pojawiło temperatura ciała skoczyła mi na 37.2.

Dzień dobry w poniedziałkowy dzionek.
U mnie już upał,jeju fajowo i tez nie fajowo.
Niesamowita fajnie fotki,i pewnie ze wam dziecko pasuje. A twój tygrysek też tak pragnie dziecka?? Bo ty to ja widze,już sie nie doczekasz,ale dobrze,że to szybko zleci...

Attata sliczny brzuszek :tak:
Bastra w takim razie musze sie wybrac do kina :happy:
Ewcia a Ty tez uczysz? czego? ;-)
Izabelko matemtyki i informatyki ucze...:-)

My dzisiaj z Matim na miasto musimy skoczyć,raty babci znaieśc za skóry,które nam wzi.ęła( mi i siostrze). Nie wiem czy autem czy na pieszio,troche to daleko i jak ostatnio tam poszłam,to z Matem musiałam na rekach wracac,bo moej dziekco wymiekło i nie miało siły iść już pod górke jeszcze do domu..
Ide jesc śniadanie i kawa kawaaa

Witajcie Kobietki!!!
Ja dziś na nózkach od rana bo poszłam sobie zrobic kontrolną prolaktyne ale wynik dopiero w nastepny wtorek no nic poczekam bo w końcu niczego to nie zmienia dopiero za jakieś 2 tygodnie idę do ginka to może cos zmieni w dawkach bromergonu :tak:
NieSamowita już wczoraj troszke pisałam i to że nie pisze nie znaczy że wcale mnie nie ma ale po prostu potrzebuje troszkę czasu żeby nabrać sił i wiary na ten cykl:tak: co do Bazylka to szaleje i jest niesamowicie pocieszny :-D
Bastra faktycznie sierpień fajny miesiąc na śluby mój był 27 sierpnia rok wcześniej:-D
Wagnies mam nadzieję że się wyspałaś u mnie akurat w nocy było całkiem w sam raz do spania ale mój kochany czworonozny wariacik pchał sie do łózka i kobniecznie chciał się bawic o 3.30:confused::laugh2:
Izabelko nawet nie wiesz ile oddałabym za wypełniacz czasu w postaci maluszka ale jakoś nie dane mi póki co to szczęście :-( więc czekam i usiłuje robić milion innych rzeczy:tak:
Ilonko zdjęcia jeżą włosy na karku że natura potrafi tak w mig pokazać swoje drugie oblicze i przypomnieć człowiekowi kto tu rządzi.A jak Twoje samopoczucie??
kiniusia ja na Twoim miejscu i tak poszłabym do lekarza żeby wyjaśnic co się dzieje:tak:
Asiuco tam słychac u naszej modelkowej mamy ;-) Buziaki dla Natalki:-)
Ewcia jak tam Mateuszek katarek już poszedł sobie całkiem??
Mufkamiłego dnia :-)
Gosia gdzie sie nam schowałaś?? jak tam Twoje egzaminy?? a może już cieszysz się wakacjami??:-) Buziaki:laugh2:
sreberkożeby tradycji stało sie zadość machanko:tak::-D
Ataatamiłego dnia i oby nie męczyło Cie za bardzo :-)

reklama
Moniko samopoczucie dzisiaj boskie :happy2::happy2::happy2::happy2:. Właśnie wzięłam prysznic i gole sobie depilatorkiem nóżki :-D:-D:-D:-D.

Do góry