Witajcie wieczorkiem...
U mnie właśnie burza nadeszłą i leje,grzmi,a mój synek non stop pyta co to mamusiu??. A wcześniej mu poiwedziałam ze zaraz przyjdzie burza i on stoi w oknie i mówi"mamusiu gdzie ta burza",jeszcze jej nie ma tutaj. I non stop co to on do okna i znowu pyta gdzie burza,a ja mowie ze za oknem na niebie...i tak w kolko mu mozna,no bo jak mam mu burze pokazać.hehe
My byliśmy u mojego taty na urodiznach jakąś godzinke,a potem u mojej mamy i na dużych zkaupach w Leclerc-u byliśmy z Matim. A potem koło 18 zjechałąm do domku i tak mó weekend rozjazdowy się zkaończył...
Witajcie dziewczynki.
U mnie upał jak nie wiem

. Już jest 25 stopni a ma być 32.
Trochę źle sie czuje w taka pogodę bo mam wadę serca i szybciej sie męczę niż zdrowi ludzie ale jakoś się żyje z tym

. Trzeba sie wprawiać przed Hiszpanią bo tam w lipcu temperatura będzie 30-37 stopni

.
Ewcia witaj :-):-):-). Jak zdrówko???
U mnie tez taki upał na dworzu i w domu i w aucie,makabra,ale cóż chcieliśmy lata,no to mamy je...
Witajcie z te upaly!!!!
I jak tu nie tesknic za zima jak taka pogoda ze nawet spac w nocy trudno....
pozdrawiam wszystkie
No włąśnie z tą noca to sie zgadzam,nie mozna spac,bo tak duszno,,,
hej kolezanki
nie mam na nic czasu, taka pogoda,ze caly czas na dworze, malego nosi w domu,wiec od rana w trasie
musze sie pochwalic
wczoraj bylam na konkursie z dziecmi-miedzyszkoly i zajelismy 2 miejsce
jestem dumna jak paw ;-):-)
dzisiaj idziemy na ognisko,wiec tez w domku nie posiedze; teraz taki upal ze nic sie nie chce,a sprzatanie czeka
nawet nie mam kiedy poczytac co u was :-(
trzymajcie sie cieplutko
plamienie moze byc w czasie ciazy-czesto jest niegrozne
Gratuluje
izabelko wyników w konkursie,.mnie tez zawsze duma z tego powodu rozpierała,musisz sie tym dumić

w tym przeciez byla twoja zasługa...
Isikora szok dla mnie tyle wody

,u nas jak zaleje to troszke pod mostami,niby we wtorek ma być mnawałnica. A u ciebie makabra p-oprostu,ja z mężem na skype gadałam i mu te fotki wysłałąm,bo tez nie widział tyleee wody.Normalnie nieźle i tyle...
ale zawsze w lato musi być taki nawał wody co roku to samooo.
No dobra,moj mały chyba śpi,bo coś cicho na łóżku.
Kiniusia jak tam plamki,jak samopoczucie,buziaki....???
Ataata fajna foteczka,nie moge sie napatrzec jaka tys zczuplutka fajna zgrabna jesteś,a ten brzuszek to twój uroczek dodatkowy nieziemski,i nie martw się tym brzuszkiem,ja też miałąm malutki do 14 tygodnia nikt nie wiedział,tylko rodzinka...papa,,,buziole
Niesamowita co tam kobietko,coś mało dzisiaj cię było u nas??
Mufka no to powodoznka na sesji,w pracy odpoczynku a od nas buziole...
Puchatko dzionek nam minął w rozjazdach tak jakw czoraj...a zdrówko już dobrze z nami,Matu coś tamw nosie ma,ale nie leje mu sie już nic.jest good...A u ciebie jak dzionek??
Bastra no to fajnie 1 roczek świętowąć bedziecie w maju...super,staż się nie liczy tylko ile miłości wkłądacie...