reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

No no no widze ze dziewczynki jednak nie spia? ;-)
Tak kochane nie spamy.... bo nie znamy dnia ani godziny jak fasoleczki splodzimy :laugh2:

Ewcia81 Ja mam krociutki staz bo nie mamy jeszcze roku.ierwsza roxcznice bedziemy obchodzic w sierpniu :-DA ze soba jestesmy moze ze 3 lata nie wiem dokladnie musialabym zagladnac do magicznego notesika :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Bo ja taka zapominalska jestem.A maz pracuje 7 dni w tyg tylko czasami jakis dzien wolny .
Isikora Pewnie ze pobaraszkuje tylko jak wrocimy z kina :tak:A ty uwazaj na siebie i szukaj cienia zeby serduszko sie nie meczylo. o jak nie to...:angry:
Na jakie cwiczenia idziecie?

Izabelka Gratuluje !!!!!! :-DA czego dotyczyl konkurs?

NieSamowita Udanego wieczorku zycze. Bawcie sie grzecznie:-)

Ataata fajnie juz Ci brzuszek widac a co lekarz na Twoje zmartwienia ? Rozmawialas z nim? Napewno bedzie dobrze :tak:

Ok zmykam bo sie nie wyrobie i maz bedzie :angry: hahahahah zagladne wieczorkiem

reklama
Cześć dziewczynki,ja dzisiaj zdycham z przejedzenia.:-(;-)
Czy u was też tak lało?!Mieszkam w centrum Łodzi i normalnie mam wody po kolana,na szczęście,woda już opada,ale muszę przyznać,że się wystraszyłam:baffled:.
Ataatko,czy Ty chcesz,żebym zawału dostała?;-)Buziam Cię i serdecznie pozdrawiam.:-D Super zdjęcie.Maleństwo już troszkę widoczne.Nie martw się.:tak:
Jedna z moich koleżanek,w 8 m-cu ciąży miała brzuszek jak w 4 i byłam totalnie zasloczona:eek:.Tydzień przed porodem jej tak brzuch wywaliło,że dopiero wyglądała na swój czas.:tak:

Bastra,witaj.:-D

Ewcia,jak niedzielka mija?

Wagnies,ja jestem bardzo chętna na taką pracę,ale mieszkam w Łodzi,a do Krakowa troszkę daleko,choć mam tam całą rodzinkę:-).Buziam Cię.

Izabelka,witaj:-).

Niesamowita,super,że się wybawiłaś;-):tak:.

Resztę laseczek,bardzo serdecznie pozdrawiam i buziam;-):-):tak::-D.

Cały czas mnie dręczy to plamienie,wygląda jak @,ale wkładka tylko wystarcza.:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Buuu...

Witajcie Kobietki!!!
Jakoś nie mam siły na pisanie musze najpierw wylizać rany bo niby czułam że nic z tego ale i tak zabolało :-( Może tym razem się uda a jeśli nie to przecież i tak nic nie poradze
Ataata ale z Ciebie chudziaczek :tak: a brzusio słodki :-) pogłaskaj go od forumkowej cioci :tak: i zobaczysz że jeszcze urośnie tak że własnych stópek nie zobaczysz :tak:
NieSamowita oby Twoje toasty okazały sie skuteczne :tak:
Wagnies ekstra pracka i czekam na relację :tak: Super że tak wyszło:-)
kiniusia co do tych plamień to zgadzam się z wagnies że najlepiej by było jakbys poszła do ginekologa bo on napewno rozwiałby wszystkie Twoje wątpliwości a i w razie jakiegos problemu zaradził
Asiu no niestety jakoś z kompleksami nie potrafie wygrac :zawstydzona/y: a im cieplej tym jakoś bardziej mnie dopadają :-( no nic musze do nich przywyknąc i tyle. Buziołkii dla Natalki:-D
Izabelko no to gratulacje :tak: i o czywiście buziaczki dla Oskarka :tak: Zazdroszczę tego braku czasu ja mam go chyba za dużo i jakos źle to na mnie wpływa
Ilonkono to uważaj na te upały żebyś czasem Kochana nie pochorowała się tuz przed ważnym dniem. Mebelki fajne :tak:
Kindzia z okazji rocznicy dużo miłości cierpliwości w radosnym i ciagłym odkrywaniu siebie na nowo niech Wasz miłość zmienia się z Wami bądźcie swoimi przyjaciółmi i nigdy nie zapominajcie że rozmowa to najlepszy środek w poszukiwaniu współnych celów. Niech Wam się spełnią marzenia a potem twórzcie nowe jeszcze piękniejsze. Po prostu z całego serca wszystkiego najlepszego :tak::-)
Bastra ja dzisiaj nie śpię od siódmej bo wyprowadzałam pieska a potem tak jakoś :tak: a którego sierpnia masz rocznice bo ja też w sierpniu wychodziłam za mąż :tak: fajny miesiąc na ślub:-)
Mufka gdzie się skryłaś Kochana??:tak:
Do reszty kobietek o których moja główka mogła zapomnieć miłego wieczorku życzę :tak:

Witam dziewczynki po kilkudniowej przerwie:-)

Witajcie nowe staraczki, im nas więcej tym raźniej, ale oby jak najkrócej na tym wątku:-) piszcie często i śmiało:tak:

Parę dni mnie nie było, miałam lekki problem z komputerem, a poza tym nawał roboty bo zaczeliśmy remont. Na dodatek zaczęła mi się sesja i w pracy roboty od groma, nie wiem w co ręce włożyć:baffled: Pogoda u nas super, słoneczko grzeje ale anomalii pogodowych nie brakuje, wczoraj i dziś okropne burze i grad wielkości oliwek, szok:tak:

pozdrawiam Was gorąco i życzę dobrej nocki:tak:

Witajcie dziewczynki. Pisze dopiero teraz bo niedawno wróciłam ze szkoły.
Zajęcia miałam akurat wtedy gdy w Łodzi przeszła największa w tym roku nawałnica Zalało całą Łódź :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i padał ogromny grad :oo2:.
Na szczęście jakoś dotarłam do domu ale naczekałam się z godzinę na jakiś transport :tak::tak:. Zalało nam szkołę a ,żeby dotrzeć gdzieś dalej szłam z koleżanka na boso przez jezioro wody :szok::szok::szok:

Oto zdjęcia.

Bastra- jezyka angielskiego :-) bo tego ucze :tak:
Puchatka to zapraszam do siebie; pobiegasz troszke za malym i od razu czas poplynie szybciej :-p

Bylismy na grilu i jakos ciezko po kielbaskach :baffled: maly z nadmiaru wrazen nie moze zasnac :dry: u nas troche popadalo; burza przeszla bokiem, a szkoda
popisze na maksa od wtorku do czwartku, bo maz z klasa jedzie na wycieczke :tak:;-):-D:-D
pozdrowionka

Witajcie wieczorkiem...
U mnie właśnie burza nadeszłą i leje,grzmi,a mój synek non stop pyta co to mamusiu??. A wcześniej mu poiwedziałam ze zaraz przyjdzie burza i on stoi w oknie i mówi"mamusiu gdzie ta burza",jeszcze jej nie ma tutaj. I non stop co to on do okna i znowu pyta gdzie burza,a ja mowie ze za oknem na niebie...i tak w kolko mu mozna,no bo jak mam mu burze pokazać.hehe

My byliśmy u mojego taty na urodiznach jakąś godzinke,a potem u mojej mamy i na dużych zkaupach w Leclerc-u byliśmy z Matim. A potem koło 18 zjechałąm do domku i tak mó weekend rozjazdowy się zkaończył...

Witajcie dziewczynki.
U mnie upał jak nie wiem :no::no::no:. Już jest 25 stopni a ma być 32.
Trochę źle sie czuje w taka pogodę bo mam wadę serca i szybciej sie męczę niż zdrowi ludzie ale jakoś się żyje z tym :tak::tak::tak:. Trzeba sie wprawiać przed Hiszpanią bo tam w lipcu temperatura będzie 30-37 stopni :szok::szok::szok::szok:.
Ewcia witaj :-):-):-). Jak zdrówko???
U mnie tez taki upał na dworzu i w domu i w aucie,makabra,ale cóż chcieliśmy lata,no to mamy je...

Witajcie z te upaly!!!!

I jak tu nie tesknic za zima jak taka pogoda ze nawet spac w nocy trudno....
pozdrawiam wszystkie
No włąśnie z tą noca to sie zgadzam,nie mozna spac,bo tak duszno,,,

hej kolezanki
nie mam na nic czasu, taka pogoda,ze caly czas na dworze, malego nosi w domu,wiec od rana w trasie :-p
musze sie pochwalic:) wczoraj bylam na konkursie z dziecmi-miedzyszkoly i zajelismy 2 miejsce :tak: jestem dumna jak paw ;-):-)
dzisiaj idziemy na ognisko,wiec tez w domku nie posiedze; teraz taki upal ze nic sie nie chce,a sprzatanie czeka
nawet nie mam kiedy poczytac co u was :-(
trzymajcie sie cieplutko

plamienie moze byc w czasie ciazy-czesto jest niegrozne
Gratuluje izabelko wyników w konkursie,.mnie tez zawsze duma z tego powodu rozpierała,musisz sie tym dumić:tak::tak:w tym przeciez byla twoja zasługa...

Isikora szok dla mnie tyle wody:szok::no::szok:,u nas jak zaleje to troszke pod mostami,niby we wtorek ma być mnawałnica. A u ciebie makabra p-oprostu,ja z mężem na skype gadałam i mu te fotki wysłałąm,bo tez nie widział tyleee wody.Normalnie nieźle i tyle...
ale zawsze w lato musi być taki nawał wody co roku to samooo.

No dobra,moj mały chyba śpi,bo coś cicho na łóżku.

Kiniusia jak tam plamki,jak samopoczucie,buziaki....???

Ataata fajna foteczka,nie moge sie napatrzec jaka tys zczuplutka fajna zgrabna jesteś,a ten brzuszek to twój uroczek dodatkowy nieziemski,i nie martw się tym brzuszkiem,ja też miałąm malutki do 14 tygodnia nikt nie wiedział,tylko rodzinka...papa,,,buziole

Niesamowita co tam kobietko,coś mało dzisiaj cię było u nas??

Mufka no to powodoznka na sesji,w pracy odpoczynku a od nas buziole...

Puchatko dzionek nam minął w rozjazdach tak jakw czoraj...a zdrówko już dobrze z nami,Matu coś tamw nosie ma,ale nie leje mu sie już nic.jest good...A u ciebie jak dzionek??

Bastra no to fajnie 1 roczek świętowąć bedziecie w maju...super,staż się nie liczy tylko ile miłości wkłądacie...

Witam wieczorkiem z dobrym humorkiem :laugh2:. Wlasnie dotarlismy z mezusiem do domq bylismy w kinie na Piratach. Jak ktos ogladal dwie pierwsze czesci to napewno trzecia sie spodoba :tak:.U nas w Krakowie duszno i dzisiaj nie padalo ale moglo by w nocy. Przynajmniej odswiezylo by sie troszke.

Kiniusia ja tez witam :-)
Puchatka Ja 26 sierpnia i byla piekna pogoda. Tez tak sadze ze to fajny miesiac na sluby :laugh2:
Isikora No niezle. Niechcialabym tego doswiadczyc na wlasnej skorze...tych opadow :no:
Izabelka to fajnie beda miec twoje dzieciaczki bo maja sie od kogo uczyc ;-)
Ewcia81 kochana w sierpniu jeszcze troszke musimy poczekac.Ale czas strasznie szybko leci. A milosci oj wkladamy wkladamy
No to ja chyba mykam do lozeczka bo zmeczona juz jestem. A i moze mezus sie przylaczy? :laugh2:W koncu niema tego zlego....
Buziaczki spokojnej i owocnej nocki zycze :happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
Attata sliczny brzuszek :tak:
Bastra w takim razie musze sie wybrac do kina :happy:
Ewcia a Ty tez uczysz? czego? ;-)

ja posprzatalam prawie wszystko i teraz padam :confused: wiec zmykam spac
moi spia juz smacznie
dobranoc

Do góry