reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Ania Beata ja też dostałam jakiegoś negatywa za literówki, czytam i czytam ale literówek tam nie znalazłam. Nie chce mi się szukać, kto mi go dał, ale widziałam po wpisach, że co jak co, ale dziewczyna polonistką to raczej nie jest:wink:
Niesia nie strasz, ale przyznam że też słyszałam że te pierwsze tygodnie po porodzie, to nie jest czas kwitnienia matek... Weźcie pod uwagę, że mam już 37 lat i niestety przewagę siwych włosów, bez regularnej farby wyglądam tragicznie:szok:

reklama
O zębach nic nie mówcie, też się o nie martwię. Byłam w listopadzie i wszystko było ok, mam zamiar iść w marcu znów na kontrolę i po porodzie na pewno.
Jestem boska, źle spojrzałam na rozkład jazdy. Autobus mam za 10 minut a nie za 20, hahaha. Brawo ja :)

Ja te swoje wpisy też czytam po kilka razy i szukałam literówek i nie widzę nic. Może się nie znam :(

Niesia_88 to nas pocieszylas ;) najwyżej zrobimy plastikowe :D bedzie dobrze, nie ma co panikować. Chociaz zeby swoje lubię, ale każdy dentysta mi mówi, ze z racji słabych kości za długo nimi nie poświece:D co do sylwetki to tkwię w przekonaniu, że skoro po pierwszej ciazy zrzuciłam nadwyżkę w ilości +20 w trzy miesiące to teraz nawet karmiąc uda mi sie moze w dłuższym czasie ale zrzucić. Amen!

Tez mam za literówki i czytałam kilka razy co jest źle :p czasem jak się szybko pisze to coś tam się może nie zgadzać ale bez przesady :D może jacyś poloniści są wśród nas :) ale te oceny są od osób które w ogóle się nie udzielają .
Niezbyt mądre tez mam parę :D no cóż trudno :) płakać z tego powodu nie będę :)

Anna_Beata jak to ja to przepraszam bo nie celowo, pisze z telefonu i czasem mi się coś powciska pewnie niechcący. Dodatkowo moje posty mają takie literowki , że jakbym mogla komuś cokolwiek wytykć? Jak to cofnąć? Jak zobaczyć czy komuś jeszcze czegoś nie wcisnęłam?

Ja tam się tymi literówkami nie przejmuję:) Wiem, że czasem robię, bo jak piszę z telefonu, to z reguły piszę bez polskich znaków, bo mi się nie chcę bawić. Mnie bardziej rażą błędy ortograficzne, ale stwierdziłam, że to nie jest forum polonistyczne i się czepiać nie będę:p
Nawet mam jakiegoś negatywa, w sumie to nie wiem, za co - właśnie od Ciebie kameleon. Ale ja nawet wcześniej tego wszystkiego nie sprawdzałam, bo mnie to jakoś nie rusza, teraz zerknęłam, jak zaczęłyście o tym pisać.

Dziewczyny te oceny np literówki to na pewno przez przypadek. W telefonach dotykowych są one umieszczone akurat przy suwaku ekranu i pewnie wciśnięte niechcący. Też tak kilka razy zrobiłam ale od razu cofnelam ocenę :)

U mnie na tel to ja tylko kciuka mogę dać nie widzę tu innych opcji - lub znowu jestem takim nieogarem ze nie widzę :D
Who can help me :) ?

Spoko, jak przez przypadek, nic nie szkodzi. Ja staram się pisać dobrze, z szacunku nawet dla odbiorcy, żeby mu było wygodnie i zrozumiale czytać.

Bardziej mnie wkurza jak ktoś nie jest z nami tu, wchodzi na nasze wątki i ocenia błahy post o kocyku jako niezbyt mądry. W dodatku od dziewczyny, która tu na forum (sprawdziłam) wypowiada się przeciw szczepieniom. Ot, ironia. :D

reklama
Ja tam się tymi literówkami nie przejmuję:) Wiem, że czasem robię, bo jak piszę z telefonu, to z reguły piszę bez polskich znaków, bo mi się nie chcę bawić. Mnie bardziej rażą błędy ortograficzne, ale stwierdziłam, że to nie jest forum polonistyczne i się czepiać nie będę:p
Nawet mam jakiegoś negatywa, w sumie to nie wiem, za co - właśnie od Ciebie kameleon. Ale ja nawet wcześniej tego wszystkiego nie sprawdzałam, bo mnie to jakoś nie rusza, teraz zerknęłam, jak zaczęłyście o tym pisać.

Kaylla rowniez ta sama sytuacja. Przepraszam, nie wiedziałam, bedę na to teraz zwracać uwagę. ... musze chyba jednak tableta uzywać....

Do góry