reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Depilacja i mnie czeka dziś, ale najpierw maluję paznokcie. A co! Mam wychodne! Szczegół że tylko do lekarza. Poza tym nigdzie nie wychodzę. :(

reklama
Kameleon wiesz już nie sporadycznie dziś nie bylo jeszcze żadnego spięcia :)
Dziś niestety nie dotrę do gina ten co mi zakładał dziś nie przyjmuje i moja tez nie (w innych miastach po prostu są ) poczekam do jutra . I tsk leżę spokojnie w łóżeczku.

Mi też źle się śpi. Chociaż już prawie nauczyłam się przesypiać noc na lewym boku, ale czasem przekręcę się na plecy i wtedy mi ciężko oddychać. Na dodatek pojawiły się problemy z oddychaniem przez nos także nie ciekawie :-/

Wczoraj weszłam do wanny i próbowałam ogolić sobie nogi... Masakra, umęczyłam się jak głupia. O ogoleniu się w miejscach intymnych to już mogę pomarzyć, jedynie to do lusterka. Próbowałam jeszcze pięty sobie wygładzić tarką ale z odsieczą przybył M. i powiedział że mam się nie wyginać tylko on mi to zrobi :p w ciąży trzeba chyba całkiem pozbyć się skrępowania wobec małżonka

Dopadłam wczoraj bio-oil na promocji i mam zamiar namiętnie się nim smarować :-)

Ewa90 spokojnie leż i to najważniejsze. W szpyitalu polożna mi powiedziała ze w takich przypadkach to nie leki ani krażki tylko lezenie jest całym sukcesem. Była dziewczyna co w 17 tyg trafiła z 2 cm rozwarciem, uparła sie że da rade, leżała plackiem wszytko w łóżku , jeździli do niej z badaniami i wiecie co wytrwała do 38! Ku zdziwieniu lekarzy którzy nie wierzyli że to może się udać....

reklama
Wioleta93 ja nie ogarniam tego która jest z PL a która mieszka za granicą :) ale już zapamiętam .
A ja gdzieś w gazetce widziałam właśnie u nas w pl ze jest promo musze wejść na blix i odszukać bo jednak bio Oil Lubie najbardziej

Do góry