reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam:-):-):-) ja tak na momencik,żeby się przywitać

a ja od 12-tej bez przerwy zakuwam, piję trzecią kawę, planuje tak do późnego wieczora:baffled::baffled::baffled::baffled:

bastra szkoda że nie wyszło, co się odwlecze to nie uciecze:-):-):-)

ewcia jakbyś mieszkała w Gdańsku to byś miała do mojej Gdyni rzut beretem-szkoda, bo mogłybyśmy skoczyć na kawkę albo piwko;-)

pozdrawiam Was wszystkie razem i każdą z osobna i idę dalej zakuwać:-)

reklama
Ja juz po śniadanku, po zakupkach i tak sobie lookam co tutaj majstrujecie ;-)
Czekam na gości mają wpaść na chwilkę. A mężulek niestety w pracy :-(

Ewcia81 Bo ja taki ranny ptaszek:-)Ewunia masz racje wykujemy na blachę albo na materac ;-):-pi żaden test nie będzie nam straszny :-)

:-)
No ja nie pamiętam kieyd tak wczesnie wstawałam,no sorki rok temu jakoś tak,bo do pracy na 8,ale o 7 wstawałam.

witam:-):-):-) ja tak na momencik,żeby się przywitać

a ja od 12-tej bez przerwy zakuwam, piję trzecią kawę, planuje tak do późnego wieczora:baffled::baffled::baffled::baffled:

ewcia jakbyś mieszkała w Gdańsku to byś miała do mojej Gdyni rzut beretem-szkoda, bo mogłybyśmy skoczyć na kawkę albo piwko;-)

pozdrawiam Was wszystkie razem i każdą z osobna i idę dalej zakuwać:-)
Mufka miłego zakuwania,ja pamiętam te czasy kucia cąłymi dniami i szczerze współczuję.Ja zawsze miałąm tone słodyczy,żarcia i picia...:-);-):tak::-D. Oj szkoda,ja żaluje juz jakieś 3 lata ze w Gdańsku ie mieszkam,a bronia owszem,ale pozostaje nam wirtualnie,hehe

My już zajechalismy do domku,,,bużka...

Witajcie Kochane!!!
Jakoś nie mogłam sie zebrac do pisania wogóle to wstaliśmy jakoś koło południa:zawstydzona/y: sami w domku to sobie pozwalamy ja oczywiście wychodziłam z pieskiem po 6 ale potem szybciutko do ciepłego łózia a potem strasznie padało i nawet była burza:szok:
Obiadku tez nam sie nie chciało to zjedliśmy truskawki z lodami waniliowymi:-D Obiadek pewnie zjemy na kolacje :tak:
Gosiu no to super że takie dobre wieści uściskaj siostrę i życz jej samych dobrych myśli:tak:
Bastra no to powodzonka następnym razem i fajnie że jeszcze stać Cie na takie podejście:-)
Mufka mam nadzieję że te psakudne spółki jakoś weszły Ci do główki:-)
Meggie na studiach w mojej grupie była dziewczyna z Kętrzyna może ten świat nie taki duży:-) a naprawdę dobrego lekarza to teraz chyba wszędzie trudno znaleźć:-(
NieSamowita ja tam nie wiem jak to z tym odkładaniem stranek jeszcze o 90 dni ale jak pobrykacie to wszystko możliwe:laugh2:
Ewcia Fajnie że macie gdzie sie wybrac z synusiem :-) Buziołek dla Matiego od forumkowej cioci:tak:
Asia pewnie Kochana szalejesz w kuchni i przygotowujesz mnóstwo pyszności:-) Buziołki dla Natalki
Ataata nawet jak się mniej odzywasz tu czy na głównym to i tak pamiętam o Tobie i wysyłam w Twoja stronę same najcieplejsze myśli:-)
sreberko machanko sobotnie:-)
Kiniusia a co u Ciebie?? Szybko przyznawaj się :tak::-)
Kindzia proszę szybko sie meldowac bo sie stęskniliśmy:-)
dorapio a Ty droga koleżanko czyzbys opuściła nas na dobre??:-) wracaj wracaj:tak:
Ilonko nie ma Cie ale i tak macham do Ciebie:-)
cloe miłego dnia :-)
Izabelka a jak Tobie mija weekend??? buziek dla Oskarka:-)

witaj ivi:-)

ewcia nie mieszka w Gdańsku, pisała że fajnie by było tam mieszkać, więc póki co to tylko my dwie z tych okolic:-) ewcia chyba ze Słupska więc ma spory kawałek do Trójmiasta

a spotkano bardzo chętnie,ale na razie dopadła mnie sesja, więc każdą wolną chwilę poświęcam na naukę,:baffled: poza tym jestem w środku remontu, ale jak się z wszystkim obrobię to na spotkanko reflektuję:-):-):-)

mufka - wiem że w Słupsku, dlatego też pisałam że "pośrodku" :-)
A spotkać się byloby super:) w takim razie czekamy na zakończenie Twojej sesji i pomyślimy nad szczegółami:-):tak:

reklama
Do góry