reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2016

Cukrzyca właśnie też jest od nieregularnego jedzenia,bo cukry musisz regularnie dostarczac

Teoretycznie wiem, ale jakos trudno mi sie do tego zastosowac...
Zreszta, moj organizm dostaje cukry "regularnie" - ot, nieco pelnoziarnistych produktow w nocy i "sniadanie" okolo 14-tej... Tak jest od TYLU juz lat, ze moj organizm na pewno wie, ze dostanie jesc o tej i o tej... Nie jestem glodna wczesniej, a zakladam, ze organizm sam reguluje to za sprawa uczucia glodu/sytosci?

No i zakladam, ze jednak mi to sluzy ( do tej pory przynajmniej ), bo jestem zupelnie szczupla.. Kiedys jadlam czesciej i zdecydowanie mialam nadwage.

Ziobaczymy, co sie okaze w poniedzialek...

Nieufna, nie bedziesz przypadkiem z siostra niebawem rozmawiac..? Mialabym prywate... Wyczytalam cos o neutralizowaniu rteci siarka, ale nie bardzo wiem, jak i co...

Jest jeszcze jedna opcja - w lazience sa dwa odplywy, takie dwie "kratki" - wiec w zasadzie moglabym odkrecic zimna wode w prysznicu i pozwolic jej sie lac...a z wszystko splynie. Tylko czy to jest sposob ?!?

reklama
Zreszta, moj organizm dostaje cukry "regularnie" - ot, nieco pelnoziarnistych produktow w nocy i "sniadanie" okolo 14-tej... Tak jest od TYLU juz lat, ze moj organizm na pewno wie, ze dostanie jesc o tej i o tej... Nie jestem glodna wczesniej, a zakladam, ze organizm sam reguluje to za sprawa uczucia glodu/sytosci?

No i zakladam, ze jednak mi to sluzy ( do tej pory przynajmniej ), bo jestem zupelnie szczupla.. Kiedys jadlam czesciej i zdecydowanie mialam nadwage.

Nieufna, nie bedziesz przypadkiem z siostra niebawem rozmawiac..? Mialabym prywate... Wyczytalam cos o neutralizowaniu rteci siarka, ale nie bardzo wiem, jak i co...

Jest jeszcze jedna opcja - w lazience sa dwa odplywy, takie dwie "kratki" - wiec w zasadzie moglabym odkrecic zimna wode w prysznicu i pozwolic jej sie lac...a z wszystko splynie. Tylko czy to jest sposob ?!?

Wieczorem powiem jej o co chodzi i co ona na to.

Dziewuszki moje kochane... tak czytam posty i troche oczom nie wierze....
Proponuje nie zwracac i nie komentowac dziwnych pytan badz wypowiedzi.. jestesmy na forum publicznym i tak naprawde nie wiemy kto znajduje sie tak naprawde pod danym nickiem, a z doświadczenia wiem ze osoby ktore sa "trollami" szukaja glupiej dyskusji.. jezeli dana osoba zobaczy ze nikt sie Nia nie interesuje to zniknie..
Pozdrawiam Was serdecznie :*

witajcie kochane:)

ale naprodukowalyscie..no szok...i tyle tematow ze nie wiadomo od czego zaczac..

Zaczne od najwazniejszej:) Bylismy wczoraj na badaniach oj dlugo nas badal i okazalo sie ze jest CORECZKA:) no w szokuuuu jestesmy bo kazdy "wrozyl"ze chlopak bo niby po mnie widac ze chlopak hhmmmm:) a tu taka niespodzianka az sie usmialam bo jak gin powiedzial to od razu powiedzialam coreczka mamusiiiiiiii a moj maz powiedzial coreczka tatusia bedzie ukochana hahahaha no wiec juz wiemy teraz kolejna wizyta za jakies 3,4 tygodnie w miedzy czasie zrobic musze echo serca malenstwa zeby sprawdzic czy wszystko dobrze.

Co do bolu w podbrzuszu o ktorym pisalysmy wczoraj powiedzial ze to przy pierwszej ciazy calkiem normalne...jesli boli przy zalatwianiu sie.Ja mialam w wynikach moczu napisane ze mam bakterie-sa to inaczej po prostu infekcje spowodowane tym, ze wszystko nam sie rozszerza...i jestesmy bardziej podatne na wlasnie infekcje ogolnie nic groznego ale trzeba szybko reagowac -wiec podal mi taki proszek MONURAL-jedna zaszetka w opakowaniu smak pomaranczowy dobry trzeba przed snem zrobic siku pozadnie aby przez cala noc nie sikac i przed snem trzeba wypic ten proszek rozcienczony z woda jest to po prostu antybiotyk. Powiem Wam ze juz dzis czułam różnicę z rana przy sikaniu serio...nie bolalo mnie...czuje sie dobrze i siedze wlasnie w pracy a dzidzia mnie kopie wiec Was pozdrawia!!!!!!
gratuluje coreczki :)
dzieki za info w zwiazku z tymi bolami, ja niestety nic na nie nie dostane ale przynajmniej mnie uspokoilas i nie bede sie nimi jakos wielce przejmowac :)

Teoretycznie się nie zdziw jak urodzisz chore dziecko przy cukrzycy i takim jedzeniu...

Dziewuszki moje kochane... tak czytam posty i troche oczom nie wierze....
Proponuje nie zwracac i nie komentowac dziwnych pytan badz wypowiedzi.. jestesmy na forum publicznym i tak naprawde nie wiemy kto znajduje sie tak naprawde pod danym nickiem, a z doświadczenia wiem ze osoby ktore sa "trollami" szukaja glupiej dyskusji.. jezeli dana osoba zobaczy ze nikt sie Nia nie interesuje to zniknie..
Pozdrawiam Was serdecznie :*

Popieram :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Suuuper;)))
A czemu się nie cieszysz??

My spakowaliśmy 15 kartonów książek. Żal mi się z nimi rozstawać, bo ja uwielbiam przeczytać książkę i ją mieć na półce ;)
Ale mając ograniczone miejsce musimy część wywieźć do mamy.
Pociesza mnie myśl, że po remoncie będzie ładnie, bo teraz jakby huragan przeszedł ble
Nie mam powodu żeby jeszcze jakieś kupić ;-)

gratuluje coreczki :)
dzieki za info w zwiazku z tymi bolami, ja niestety nic na nie nie dostane ale przynajmniej mnie uspokoilas i nie bede sie nimi jakos wielce przejmowac :)
DZIEKUJE:) no caly dzien dzisiaj o niej mysle..rozmawiam z nia czasem zakopie...ale na szczescie nie boli mnie juz podbrzusze powiem Ci , ze jesli Cie boli to zapytaj czy to jest normalne u Ciebie co Twoj lekarz mysli o MUNORAL...ja jak ide do mojego to pytam o wszystko co sie da..nawet wczroaj zapytalam czy w razie czegooooo jak bedzie sie cos dziac a ja nie bede wiedziec jak sobie pomoc czy moge do niego dzwonić:) Ale ogolnie powiedzial ze to ze boli to ogolnie normalne rozszerza sie wszytsko...powieksza..ale trzeba kontrolowac mocz..i te bakterie..

reklama
Dziękuję Fazerkamm:)bardzo się ciesze..na prawdę aż zasnąć wczoraj nie mogłam moja malutka kruszynka mamusi no i tatusia;)ale bardziej mamusi;) hahahaha nie no żartuję...a Ty masz co?

Do góry