Lizzy_
Fanka BB :)
Ja też! Chcę już lato, załadujemy się na spacerek i będzie pięknieJej juz tak sie nie moge doczekać aż sie urodzi a tu jeszcze połowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też! Chcę już lato, załadujemy się na spacerek i będzie pięknieJej juz tak sie nie moge doczekać aż sie urodzi a tu jeszcze połowa
u mnie Bobini uczulałoHej dziewczyny, Jeśli chodzi o pieluchy świetne są DADA z biedronki, tez są z zieloną wkładką w środku no jak dla mnie prawie identyczne co z firmy pampers, jak dla mnie pampers śmierdzi, co do prania ubranek fajne kosmetyki są z bobini, chyba wszystko mają płatki mydlane,płyny, żele do prania i do płukania. I cena też ok bo levela droga.
Lovela chyba najlepsza.Hej Dziewczyny,
Agnes faktycznie słabo wczoraj u Ciebie :/ tez bym sie pewnie wkurzyła i to ostro. Dobrze ze dzisiaj juz lepiej![]()
Ja sie nie moge wygrzebać z łóżka... Muszę ogarnąć mieszkanie, pranie, obiad i jedziemy na weekend do mojej mamy na wiesszkoda ze pogoda słaba
![]()
Jakoś nie mogłam spac dzisiaj..co chwile cos mnie budziło...
Dziewczyny co polecacie do prania ubrań maluszków? Jaki płyn lub proszek? Sam proszek czy płukanie w płynie tez? Zupełnie nie wiem nic na ten temat
Miłego dnia Mamusie i udanego weekendu
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja wiem co to granat i sam owoc jadlam ale pestki wypkuwalam. Tylko miaź wokół a Ty mi mówisz że się je pestki... co za wiesniara ze mnie. Dobrze że jadłam w domu :-\Granat to sa takie czerwone "pestki" i je sie wlasnie jepyszne sa i zdrowe
![]()