Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a do zrzucenia zostało mi 5-6 kg . Zaraz po świętach ruszam na fitness , no nie ma innego wyjścia . Pokonam ją

Polecam parafine ciekłą. Do kąpieli i smarowania, 2 dni i po łuszczeniu.Witam, ja juz bez szwow po cc. Tak sie balam a zero bólu. I w koncu po tygodniu wyszlam z domu. Mały spal i pilnowal go tatus. W nocy tez nawet pospal.
Za to luszczy sie dziecko niesamowicie. I dalej ryk gdy ma tylko gola dupcie. Pampers na dupci i po krzyku. Wstydniś.
Ciut inne chyba opakowanie. Będę w domu to zrobię zdjęcie.Carolajna tak wygladaja te kropelki co zamawialas? Ja kupilam i sabsimplex i espumisan ale espumisan chyba polezy bo jestem zadowolona z sab simplex to bez sensu kombinowac.
To normalne, Daniel też charczy i pytałam lekarza.Dziewczyny nie wiem co jest grane ale moja mała jakoś dziwnie charczy. Mam wrażenie jakby jej spływała po gardle taka gęsta ślina i wtedy kaszle. Ogólnie z noska nic nie leci temperatury raczej też nie ma bo główka chłodna, apetyt dopisuje więc nie wiem o co chodzi.
Poza tym jak zasypia to też wydaje dziwne dźwięki sapie, charczy stęka na początku oddycha przez usta ale jak zaśnie to normalnie oddycha.