reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

nie no ja spie albo na lewym boku przewaznie...albo spie na plecach...i czasem mam nogi ugiete a czasem nie...ale chyba nie szkozi ze na plecach????????????????????????

reklama
Hej dziewczyny, chciałam się przedstawić, bo jestem na forum po raz pierwszy. Termin mam na 7.07. i jestem z Poznania. Dotychczas lekarz wróży chłopca, zobaczymy co się sprawdzi :)

Ja miałam bóle brzucha w 21 tygodniu to lekarka wysłała mnie do szpitala na 3 dni na kroplówkę z magnezem, poleżałam w szpitalu 3 dni i wszelkie bóle przeszły. Dlatego jak coś boli i niepokoi to warto jak najszybciej się do lekarza wybrać.

Czy są jakieś przyszłe mamy z Poznania?

Agnesdem - właśnie chyba dzisiaj nie pójdę bo nie dam rady tam dojechać, na drugim końcu miasta bez sensownego dojazdu a Mąż jak na złość musi być dłużej w pracy, zmienię wizytę na coś w tym tyg.

Wiesz co nie bardzo jestem zadowolona..tzn chodzę tam tylko do internisty, kolejki są masakryczne na wizyty i lekarze tez jakoś słabo...raczej tak na "odwal się", nie mogłam trafić na żadnego spoko gina u którego mogłabym prowadzić ciążę a byłam u kilku jak pytałam koleżanki i kogoś polecały to termin wolny najbliższy na za 3 miesiące, dlatego chodzę prywatnie, trochę to bez sensu bo tu mam za free a za wizytę płacę 250zł + endo 150zł więc tanio nie jest ale jakoś Lux Med mnie nie przekonuje :( a Ty jesteś z Warszawy bo nie pamiętam?

wczoraj maz mnie zapytal ile mniej wiecej pieluszek schodzi dziennie? Hmmm szczerze mowiac nie pamietam jak bylo u siostry..roznie raz zeszlo wiecej w ciagu dnia raz mniej...ciezko chyba tak okreslic?
To tak jakby spytac ile dorosły sika dziennie:) Sprawa indywidualna, zależna od pragnienia, metabolizmu, pogody :)

Cześć dziewczyny.
Pogoda niewiadomo jaka.
Humor z dupy przez męża, ale nie będę się nad tym rozwodzić.
Na szczęście jedziemy na zakupy z Martynką
Widocznie to był weekend mężowski:D mój tez przeskrobał i chyba pierwszy raz od ohoho nie odzywamy się, co u nas raczej niespotykane

Agnesdem - właśnie chyba dzisiaj nie pójdę bo nie dam rady tam dojechać, na drugim końcu miasta bez sensownego dojazdu a Mąż jak na złość musi być dłużej w pracy, zmienię wizytę na coś w tym tyg.

Wiesz co nie bardzo jestem zadowolona..tzn chodzę tam tylko do internisty, kolejki są masakryczne na wizyty i lekarze tez jakoś słabo...raczej tak na "odwal się", nie mogłam trafić na żadnego spoko gina u którego mogłabym prowadzić ciążę a byłam u kilku jak pytałam koleżanki i kogoś polecały to termin wolny najbliższy na za 3 miesiące, dlatego chodzę prywatnie, trochę to bez sensu bo tu mam za free a za wizytę płacę 250zł + endo 150zł więc tanio nie jest ale jakoś Lux Med mnie nie przekonuje :( a Ty jesteś z Warszawy bo nie pamiętam?
rozumiem.....no wiadomo rozne sa zdania..moze dlatego ze Warszawa..nie wiem ja ogolnie jestem zadowolona- placimy abonament mam wszystkich lekarzy..nie czekam w kolejkach nie czekam dlugo na termin co prawda mnie obeceni interesuja lekarze tacy jak ginekolog,internista,pobieranie krwi...i w sumie koniec. Bede chciala sie teraz zapytac o dietetyka tez na przyslosc po porodzie..i o polozna czy mi przysluguje bo slyszalam ze ci co maja abonament to tak..wiec musze wypytac:) Jestem z Wroclawia:)

Jjeku tak siedze i patrze na swoje pazurki ale mam slabe..co mi podrosna to mi sie lamia....:(macie jakiś sposób żeby zapuścić?:)

reklama
Do góry