reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

12804908_1041004612640062_4959272339575666141_n.jpg

Załączniki

• 12804908_1041004612640062_4959272339575666141_n.jpg
    12804908_1041004612640062_4959272339575666141_n.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 568
reklama
Aha :):) czyli moze byc gorzej... No trudno ;)
Chce cie zmartwic, na piersiach które w mlodosci urosly mi 4rozmiary w ciagu roku, mam rozstepy które same maja rozstepy a mam do nich ogromna sklonnosc (np rozstepy na kolanach)

Mnie dzisiaj dopadla typowa przedokresowa wscieklizna, wiec spodziewam sie jednak dostac okres ale.( tmi)
Cale moje babskie elementy sa koloru sliwkowego. I już nie wiem czy to ma ciaze czy może okres.

@CzarnaMadzia to już będzie z 14 dpo

@lenaka dzięki wielkie! mam nadzieję, że u mnie też jakość nie ilość zadziała :D

@bertha no niestety, rozstępy chyba nie mają granic hehe najgorzej, że chyba nie ma na nie sposobu, żadne lasery itp. ale oby tylko takie problemy mieć w życiu :)

Jeszcze chwila i zrobisz test a dwoma kreskami proszę się pochwalić ;)
A wiesz ile miałam przytulanek które dały życie mojemu bąblowi?
2 słownie dwie gdzie podczas pierwszej dostałam od męża żołnierzy wątpliwej świeżości bo po dwumiesięcznej przerwie a drugi raz po 3 godzinach to też jakby mało wartościowy teoretycznie był ten towar ;) wprost nieprawdopodobne, może to górskie powietrze tak zadziałało ;):D więc głowa do góry szanse są :) a objawy ja dopiero pod koniec 6 tc się zaczęłam zastanawiać co jest ze mną nie tak bo objawów wcześniej brak :) i dopiero załapałam że może ciąża :);) bystrzacha siedziała na staraczkach i zdziwiona że może być w ciąży ;)

Ja pamiętam z pierwszej ciąży ból podbrzusza, wielkie cyce, ale nie pamiętam kiedy to było, podbrzusze mnie bolało i zrobiłam test i wyszła druga jaśniutka kreska, ale czy to był dzień @ czy przed kompletnie nie pamiętam, ale wtedy wiedziałam, czułam od razu, że to to.

reklama
Do góry