reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenaka :) super że wszystko jest dobrze... mam nadzieje, że przeziębienie szybko minie i będziesz mogła spokojnie sobie "rosnąć" :D
ahhh... jak ja bym chciała się Wam pochwalić dwiemie pięęęknymi kreseczkami... niestety narazie nie jest mi dane ;)
ale czekam cierpliwie :p

u mnie tez 21 dc :) tym że u mnie przytulanki byłi w 12 ,17 i 20 dc więc marne szanse. Bo nawet nie wiem kiedy owu była,

Ooo :) tez dzisiaj mam 21dc :) u mnie ovu najprawdopobniej była 5 dni temu :) teraz tylko czeeeeekanie :baffled:
Ja 16 dc byłam na usg i była niby ta torbiel... i podobno żadnego pęcherzyka... Dziś nagle torbieli brak :D
u mnie tez 21 dc :) tym że u mnie przytulanki byłi w 12 ,17 i 20 dc więc marne szanse. Bo nawet nie wiem kiedy owu była,
No u mnie trochę więcej bo 9,10,14,16,17,20 więc jest spora szansa chyba :D
Jeżeli nie wiesz kiedy była ovu to szanse są 50/50 :D

widzę, że 23 lutego sie ładnie @ posypały hehe :wink: miejmy nadzieję, że ostatani raz w tym roku :cool2:
Oj tak :D Ja to się zastanawiam bo w sumie jak była tak pózna ovu to dłuugo do testowania jeszcze :) No nic, pozostaje tylko czekać.

reklama
Lenaka, trzymam kciuki za fasolke, bedziw dobrze, super ze cie mezulo zabral na randke.
Shira, moze stres I spozniona owu tak toba sie bawia. Pytalas jakie mam okresy długie, 33-47, od sasa do lasa, ale na lewym jajniku zawsze dluzsze.
Lyara, moze I to byl pecherzyk, byloby super.
Melduje ze @ przyszla, jeszcze nie pelna para ale przylazla. Czyli owu miałam duuuuzo pozniej niz myslalam, gdzies okolo 1.03, nastepny cykl z prawego jajnika to może sie zmieszcze ponizej 40dni, ale wtedy jak cos to na styczen bedzie fasolka :)

Do góry