reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Martya gratuluje:) super,ze bobas zdrowy i ze szczęśliwie dotarliście do domu. U nas tez wieczorem byla śnieżyca a teraz wielu chlapa.

Witajcie po długiej przerwie, myślałam ze mdłości ustąpiły, niestety doszły do niech okropne zgagi na samą myśl o jedzeniu mam odruch wymiotny u mnie waga z przed ciązy -4kg. Od kilku dni swędzi mnie skóra na brzuchu a raczej blizna po cc i to tak jak by od środka. Też tak macie? Z moim M jesteśmy w związku 8lat, od 2 lat kochaliśmy sie bez zabezpieczenia myśląc "co będzie to będzie" jednak dopiero w grudniu stwierdziliśmy ze to czas na drugie dziecko i udało się. U mnie też ciąza jest o tydzień młodsza, dzisiaj mam usg genetyczne i strasznie się denerwuje. Dostałam skierowanie od lekarza NFZ i nie wiem z jakiego powodu bo mam 27lat a na wizycie jak sie pytałam czy wszystko jest ok to lekarka powiedziała ze ciąża rozwija sie prawidłowo. Synek zaczął chodzić do przedszkola wiec teraz bede miec troszkę wiecej czasu zeby z wami popisac.

Mikusia nie życzymy tu sobie Twoich zwięrzęcych postów. Znajdź sobie forum dla sadystek albo morderców i tam wypisuj swoje chore posty. Dziecka nie kocha się za płeć.

Martya gratuluję :) super, że Dzidzia zdrowa :) Mi też się zdaje, że ciuszki ciążowe są strasznie drogie

Mikusi84r powiem tylko tyle: idź się lecz. Jesteś niezrównoważona i powinni Ci odebrać wszystkie dzieci dla ich dobra. Zgłosiłam Twoje posty więc czekaj na opiekę społeczną.

U mnie też biało kurcze. A wczoraj było tak pięknie

Kochane ,nie irytujcie się :) cos Wam Powiem :p
Miałam za mało obowiązków wiec jestem od wczoraj Niania :)
O 13 znów przychodzi moja dwuletnia podopieczna :))
No już kochana nie fochaj się :-* nie przedobrz tylko z obowiązkami pamiętaj że masz na siebie uważać i broń boże nie dzwigaj :-) ja mam takiego niechcieja że mi się z domu nie chce wychodzić ale po młoda do przedszkola muszę pojechać.. Zimno brr i zimowe zimowa kurtka już się ledwie dopina.. :'(

reklama
Do góry