reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka jak korzystasz z komorki to wejdz na jej profil i kliknij, w gornym lewym rogu eyseietla sie przy niej 3 opcje i kliknij w opcje odpowiedzi. To beda wszystkie jej posty.
No właśnie tak wcześniej zrobiłam, przeczytałam ze dwa wpisy i nie dam rady tego więcej czytać, jestem zbyt słaba na takie okrucieństwo.

reklama
Zanim usunie posty można screena zrobić z całej zawartości. I to ew wysłać gdzieś...
Czytałam wszystko co napisała, i jestem w szoku :( Nie wiem czy to nie jakieś włamanie na konto albo coś w tym stylu, ale jeśli nie, to psycholog powinien się nią zająć :(

Zanim usunie posty można screena zrobić z całej zawartości. I to ew wysłać gdzieś...
Czytałam wszystko co napisała, i jestem w szoku :( Nie wiem czy to nie jakieś włamanie na konto albo coś w tym stylu, ale jeśli nie, to psycholog powinien się nią zająć :(
Na psychologa to chyba za późno, dobry pomysł z tymi screenami.

Iza cudownie :) czemu sie zwalniasz a nie L4? No wlasnie tk dobrze :)

Ruda co potrzebujesz co prawda kadrowa nie jestem sle
Moze cos pomogę .

Nie no nawet nie czytam bo bym ta łaskę chyba rozj*** .

Straw czemu kojarzę ze Ty prawniczka ?:)

Z tego ci piszecie to psycholog nic nie zdziała tu musiałoby byc chyba jakies leczenie ...

reklama
Do góry