Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogę prosić na maila te screeny? lenaborysek@gmail.comTo jak ktoś będzie wysyłał zgłoszenie do prokuratury to niech koniecznie mi da znać, mam zdjęcia jej wypowiedzi na forum.
Rewelacja, to pierwsza czy ją ponawialaś?Dziewczyby beta 60.03 !!!!!!*
Ja właśnie kojarzę że jeśli umowa się kończy to przedłużają jeśli jest 12tyg a wcześniej nie muszą właśnie...Kobieta w ciąży jest chroniona od poczatku ciazy a nie od 12 tyg. Takze spokojnie. Jezeli ci nie przedluza a okaze sie ze jestes w ciazy to do dnia porodu masz normalnie zatrudnienie.
Pracuja chyba nad tym zeby go zidentyfikowac.Lenaka poczekaj z tym mailem do prokuratury. Administratorka mi napisala ze z maila wynika ze to facet z dynamicznym IP.
Jeszcze zobaczy co da sie zrobic.