reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dzięki za kciukasy.
A więc jestem po wizycie i niestety znowu się odwlecze wszystko bo mimo lepszych plemniorow lekarz zalecił genetykę. Trzy badania i miesięczna pesja poszła. Ale jest i pozytyw bo od 5 dnia cyklu mogę zacząć antyki które mam brać 21 dni bez przerwy ( dostała Sylvie 30) doktorek chce wyruszyć na maksa jajniczki zeby było wszystko super przygotowane.
Jeśli wyniki genetyki będą ok startujemy z zastrzykami i ostro ruszamy. Niestety na ostatnia skłonność do torbieli muszę iść długim protokołem ale co się odwlecze to nie uciecze
Ogólnie badania tarczycy i moich hormonów ok AMH 1.71 więc jest średnio jak powiedział gin.
Annika11 wpisz mnie proszę na 19 kwietnia do kalendarza - wizyta genetyczna i ewentualny start z zastrzykami.
Czyli coś się ruszyło:) dalej jesteście u dr Cholewy? Trzymam kciuki za genetykę

reklama
Madzia, szczerze? A lekarzom nie podpadnie, że wcześniej nie wspomnialas o tym, że już po jednej procedurze jwstes i ze nie masz tego w dokumentacji?

Natalia, rano wklepie w kalendarz:) długi protokół zda u Ciebie egzamin! Kciuki za genetyka!

Westaice, odganiamy czarne myśli! Co ma się nie udać? Uda się, ja Ci mówię!;)

Ann, czekam na ten czeski Twój telefon;) jakaś historia swiniopodobna by sie przydała :D Tak mu pokrzepieniu!

A powiem Wam, że po usg mam zdjęcie nogi i do z M zastanawiamy, czy ta lydka to damska czy męska :D

Chce podejść 2 raz w tej samej i powiedziec im ze to mój 3 a wcześniej miałam w innej klinice in vitro i żeby teraz zapladniali wszystkie :))
Jestem pewna, że w klinice nie uwierzą"na słowo". Rozliczają się z Ministerstwem z każdej procedury, z ilości zapłodnionych komórek. Więc na pewno musiałabyś przedstawić dokumentację, ze miałaś już dwa pełne cykle, podejrzewam że musiałabyś wystąpić z wnioskiem do kliniki, żeby wydali ci kopię całej kartoteki. Przynajmniej ja jak chciałam przedstawić swoje dokumenty na innej konsultacji, to takie info uzyskałam w klinice gdzie się leczę.

Bo ja już tak bradzo bym chciała żeby nie podchodzić 3 raz żeby już teraz dać sobie maxx szanse :(
Każda z nas by chciała za 1 podejściem mieć jak najwięcej,żeby skrócić czas tego wszystkiego i mieć jak największe szanse w szybkim czasie. Nie da się i każda z nas przez nie jeden i nie dwa miesiące przez to przechodzi. Przekombinujesz zobaczysz.

Jestem pewna, że w klinice nie uwierzą"na słowo". Rozliczają się z Ministerstwem z każdej procedury, z ilości zapłodnionych komórek. Więc na pewno musiałabyś przedstawić dokumentację, ze miałaś już dwa pełne cykle, podejrzewam że musiałabyś wystąpić z wnioskiem do kliniki, żeby wydali ci kopię całej kartoteki. Przynajmniej ja jak chciałam przedstawić swoje dokumenty na innej konsultacji, to takie info uzyskałam w klinice gdzie się leczę.
Ale to na prywatnym tez?

reklama
Natalia, rano wklepie w kalendarz:) długi protokół zda u Ciebie egzamin! Kciuki za genetyka!

Westaice, odganiamy czarne myśli! Co ma się nie udać? Uda się, ja Ci mówię!;)

Ann, czekam na ten czeski Twój telefon;) jakaś historia swiniopodobna by sie przydała :D Tak mu pokrzepieniu!

A powiem Wam, że po usg mam zdjęcie nogi i do z M zastanawiamy, czy ta lydka to damska czy męska :D
Aj tam.
A owłosiona lydka? :-D

Do góry