reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też bym nie kombinowała, bo możesz mieć problemy. Lekarz i tak zagląda w dokumentacje. U mnie jak czegoś nie ma w papierach to dzwoni do embriologów i rejestracji i pyta czy było np takie czy takie badanie.
Wiem, że każda by chciała, żeby od razu sie udało. Ale niestety musimy uzbroić się w cierpliwość, a nie kombinować. Ja bym nic takiego nie robiła. Ale to jest moja opinia, a Ty zrobisz jak uważasz

Westaice-caly zeszly rok bylam naladowana jak tranzystor:-) :)teraz mi to kolo nosa lata,bo wszystkie badania ,ktore chcieli dostali,nie mam na razie nic w tej kwestii do roboty.Nie oni teraz sie wykazuja,zarabiaja kupe kasy w koncu nie za to ,ze odpisuja mi fajnie na maile.Ogarniam rzeczy ktore pozostaly w tyle w zeszlym roku i sobie czekam.

Natalia, rano wklepie w kalendarz:) długi protokół zda u Ciebie egzamin! Kciuki za genetyka!

Westaice, odganiamy czarne myśli! Co ma się nie udać? Uda się, ja Ci mówię!;)

Ann, czekam na ten czeski Twój telefon;) jakaś historia swiniopodobna by sie przydała :D Tak mu pokrzepieniu!

A powiem Wam, że po usg mam zdjęcie nogi i do z M zastanawiamy, czy ta lydka to damska czy męska :D

Ja Cie bardzo prosze...mi sie ciagle przypomina jak Emi mrozila banana,i znowu musze sie smiac:-) :):-) :):-) :)pamietasz?

reklama
Do góry