Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz mi to kolo nosa lata,bo wszystkie badania ,ktore chcieli dostali,nie mam na razie nic w tej kwestii do roboty.Nie oni teraz sie wykazuja,zarabiaja kupe kasy w koncu nie za to ,ze odpisuja mi fajnie na maile.Ogarniam rzeczy ktore pozostaly w tyle w zeszlym roku i sobie czekam.Kazdemu peka, ale ustawy nie przeskoczymy.Jak widzę ze moje "nadwyżkowe" komorki ida w kanal ..a z tych 6 zostają ledwo 3 słabe zarodki to serce mi pęka![]()
W prywatnym też, bo korzystasz z refundacji z leków, przynajmniej u mnie tak jestAle to na prywatnym tez?
Kobieta sprinter? Pilkarka? Hi hiWestaice, gładką i smukła łydkaale udo umięśnione!
Na każdymAle to na prywatnym tez?
Natalia, rano wklepie w kalendarzdługi protokół zda u Ciebie egzamin! Kciuki za genetyka!
Westaice, odganiamy czarne myśli! Co ma się nie udać? Uda się, ja Ci mówię!
Ann, czekam na ten czeski Twój telefonjakaś historia swiniopodobna by sie przydała
Tak mu pokrzepieniu!
A powiem Wam, że po usg mam zdjęcie nogi i do z M zastanawiamy, czy ta lydka to damska czy męska![]()

pamietasz?No to będzie sportsmenkaWestaice, gładką i smukła łydkaale udo umięśnione!