reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

[QUOTEe, post: 13833957, member: 131726"]anika11 ja ma badania 18, 21 i 25 marca. Za każdym razem bhcg, estradiol i progesteron. Teraz leże potem przychodzi mojej mam, która jest w lekkim szoku ;)

Foote lekarz zalecil Ci te terminy ? Ja wczoraj dostalam info zeby test z krwi zrobic za 12 dni. Gdyby wczesniej pojawilo sie plamienie to przyjechac zrobic progresteron. Gdyby cos niepokojacego sie dzialo takze zadzwonic i przyjechac. Koniec.
Tylko co niepokojacego moze sie zadziac ? To moj pierwszy transfer. Czym bezzwzglednie nalezy sie martwic ?[/QUOTE]
E tam , nie ma sie czym martwic i nic nie powinno sie dziac niepokojacego teraz duzo spokoju , zajac sie czyms zeby nie myslec o tych dwoch tygodniach i czekac konca ;)

reklama
Witam Dziewczyny, mogę się dołączyć? To będzie moje pierwsze podejście. Trochę poczytałam Wasze historie i zweryfikowałam nastawienie. Pewnie jak każda nowa, miałam złudzenie że bez żadnych problemów uda się za pierwszym podejściem.... Tyle się przecież nacierpiałam. To teraz musi się udać.
W każdym razie czekam na @ i ruszam z krótkim protokołem.
Witaj:) kiedy zaczynasz krotki protokol i jakie masz leki?
Ja tez pierwszy raz podchodze do IMSI, teraz czekam na @ i tez ruszam z krotkim protokolem.

[QUOTEe, post: 13833957, member: 131726"]anika11 ja ma badania 18, 21 i 25 marca. Za każdym razem bhcg, estradiol i progesteron. Teraz leże potem przychodzi mojej mam, która jest w lekkim szoku ;)

Foote lekarz zalecil Ci te terminy ? Ja wczoraj dostalam info zeby test z krwi zrobic za 12 dni. Gdyby wczesniej pojawilo sie plamienie to przyjechac zrobic progresteron. Gdyby cos niepokojacego sie dzialo takze zadzwonic i przyjechac. Koniec.
Tylko co niepokojacego moze sie zadziac ? To moj pierwszy transfer. Czym bezzwzglednie nalezy sie martwic ?[/QUOTE]
Nova, ja też nie miałam weryfikacji. Kliniki różnie robią, więc nie ma co się martwić. Iludniowe zarodki miałaś podane? Jakie leki masz po transferze? Do tych niepokojących objawow, to mocne skurcze i plamienie. Ale!!! U Ciebie będzie na spokojnie, nic się nie martw:)

reklama
Foote lekarz zalecilminy ? Ja wczoraj dostalam info zeby test z krwi zrobic za 12 dni. Gdyby wczesniej pojawilo sie plamienie to przyjechac zrobic progresteron. Gdyby cos niepokojacego sie dzialo takze zadzwonic i przyjechac. Koniec.
Tylko co niepokojacego moze sie zadziac ? To moj pierwszy transfer. Czym bezzwzglednie nalezy sie martwic ?
Nova, ja też nie miałam weryfikacji. Kliniki różnie robią, więc nie ma co się martwić. Iludniowe zarodki miałaś podane? Jakie leki masz po transferze? Do tych niepokojących objawow, to mocne skurcze i plamienie. Ale!!! U Ciebie będzie na spokojnie, nic się nie martw:)[/QUOTE]

Dzięki anika.
Jest to blastocysta 5 dniowa
leki;
- lutinus dopochw. 2-0-2
- estrofem 1-1-1
- duphaston 1-1-1
Ponadto biore od dluzszego czasu: magnezin 2 x, kwas filiowy, rutinoscorbin, skrzyp polny, bromergon i euthyrox.

Do góry