ewelin86
Fanka BB :)
Ja czekałam 9 dni, ale do 14 się czekaDziewczyny ile czekalyscie na wynik chlamydii z wymazu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekałam 9 dni, ale do 14 się czekaDziewczyny ile czekalyscie na wynik chlamydii z wymazu?
Nova, ja też nie miałam weryfikacji. Kliniki różnie robią, więc nie ma co się martwić. Iludniowe zarodki miałaś podane? Jakie leki masz po transferze? Do tych niepokojących objawow, to mocne skurcze i plamienie. Ale!!! U Ciebie będzie na spokojnie, nic się nie martw![]()
Nova, ja przy pieciodniowej blastocyscie robiłam betę w 8dpt, spokohnie już w 10 możesz zrobićcanika1st: 13 m33212 pisze:Dzięki anika.
Jest to blastocysta 5 dniowa
leki;
- lutinus dopochw. 2-0-2
- estrofem 1-1-1
- duphaston 1-1-1
Ponadto biore od dluzszego czasu: magnezin 2 x, kwas filiowy, rutinoscorbin, skrzyp polny, bromergon i euthyrox.
Z tego co mówi mój endo w ciąży powinno sid zwiększyć dawkę. Ten dodatek jest dla dziecka. Dodatkowo mi kazała zaraz po transferze zacząć brać jodit.Ja chyba po tym usg tez zrobie wlasnie TSH zeby miec "swieze badania" i wybiore sie endokrynologa mu powiedziec o ciazy bo byc moze Euthyrox pozostanie bez zmian ale lepiej juz niech ma pod kontrola..
Aha no widzisz - dzieki za rade , no to napewno sie wybiore tylko juz mowie po usg na spokojnie jak juz bedzie wiadomo ze jest wszystk ok.Z tego co mówi mój endo w ciąży powinno sid zwiększyć dawkę. Ten dodatek jest dla dziecka. Dodatkowo mi kazała zaraz po transferze zacząć brać jodit.