WitajHeja dziewczyny. Mozna dolaczyc? Jestem dzisiaj w 7DS dlugiego protokolu. I jakos potrzebuje byc w gronie osob, ktore przezywaja, to co ja ; )
Też będę rozpoczynać 5 podejście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajHeja dziewczyny. Mozna dolaczyc? Jestem dzisiaj w 7DS dlugiego protokolu. I jakos potrzebuje byc w gronie osob, ktore przezywaja, to co ja ; )
Monopur się robi łatwo a tu robi się jednorazowo i pobiera po trochu Jezu uuu ale mi ulepszyli. Ja mam dawkę 300 dobrze ze mąż majstruje zastrzyki ale się zdziwi jak zobaczy ze to nie długopisale jaka fajna zabawa tu wstrzykujemy tam zmieniamy igłę i mieszamy czary mary i już mamy gotowy zastrzyk
tez przez to przeszłam. Moje zdziwienie było jak w aptece dali mi właśnie takie do zrobienia samemu, że mówie, że chyba sie pomylili, a oni, że małe lub duże w sumie juz nie pamiętam jak to było - trzeba samemu rozrobićByłam przerażona
![]()
5 stymulacjia ? Czy 5 transfer. ?Moje 5. W tym temacie wiem juz chyba wszystko. Jestem w 3miescie, invikta oczywiscie. U nas problemow brak. Tak o po prostu nie dziala![]()
Pierwszy tylko jest trudny, z kolejnym będzie lepiejMonopur się robi łatwo a tu robi się jednorazowo i pobiera po trochu Jezu uuu ale mi ulepszyli. Ja mam dawkę 300 dobrze ze mąż majstruje zastrzyki ale się zdziwi jak zobaczy ze to nie długopis![]()
Moje 5. W tym temacie wiem juz chyba wszystko. Jestem w 3miescie, invikta oczywiscie. U nas problemow brak. Tak o po prostu nie dziala![]()
No to fajnie maszU mnie maż zajmuje sie mieszaniem leków, ja wogole sie w to noe bawię bo napewno cos bym popsułapoza tym on jest odpowiedzialny za robienie zastrzyków, ja tylko pilnuje terminów.
Witaj Rchciachciachnie działa ale zadziała
![]()
5 stymulacjia ? Czy 5 transfer. ?