reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moniusia - ja tez wierze ze to pech, ale badania róbcie zeby wiedzieć jak najwiecej. Najważniejsze ze sie nie poddajesz, chociaż wiem jak Ci ciezko

Annemarie - za prace ziemne sie wzięłaś?:)

Tam mnie dziś naszło mowie zobaczę co tam piszą jakie są różnice między gonal a menopur chodź z ulotki wynika ze to niby to samo .......
Ale tylko niby hihihi
Menopur jest pozyskiwany z moczu kobiety a gonal z jakiegoś chomika :laugh2:
Menopur różni się składem gonal i puregon strukturą Natomaist w literaturze nie ma różnic w działaniu
Jacek Szamatowicz
:rolleyes: Taka ciekawostka

Mam dwie siostry i obie będąc w ciąży oddawaly mocz na lek dla kobiet, które nie mogą mieć dzieci :) ale nie wiedziałam, że sama ten lek brałam :D

Moniusia - ja tez wierze ze to pech, ale badania róbcie zeby wiedzieć jak najwiecej. Najważniejsze ze sie nie poddajesz, chociaż wiem jak Ci ciezko

Annemarie - za prace ziemne sie wzięłaś?:)
Megi,mam do konca miesiaca urlop, moj dowcipny M, stwierdzil ,ze jako pracownik fizyczny:-) :)powinnam w czym czasie wyrobic 1000% normy.:-) :):-) :):-) :)A ja lubie w ziemi lezec, glowa mi odpoczywa.Jutro sie pogoda popsuje ,to sie wezme za reszte.

reklama
Megi,mam do konca miesiaca urlop, moj dowcipny M, stwierdzil ,ze jako pracownik fizyczny:-) :)powinnam w czym czasie wyrobic 1000% normy.:-) :):-) :):-) :)A ja lubie w ziemi lezec, glowa mi odpoczywa.Jutro sie pogoda popsuje ,to sie wezme za reszte.

Urlop do konca miesiaca... przyjedz do mnie popilnowac mi dziecka choc jeden dzien a ja sie z wszystkim obrobie;-) ;);-) ;);-) ;)

Do góry