reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mama kulka - genetyczne robiłam i wszystko ok , ale które to sa te genetyczne dokładnie ?? Bo u mnie to pewnie sie inaczej nazywa ,
A na trisomie21 , to ona jutro mi powie bo ja nie mam tych badań , u mnie przychodzą do gine z labolatorium , mi tylko przychodzi krew i te inne ..

reklama
CzarnaMadzia, zanim Kasia odpowie, ja tez robialm test owu i wyszly dwie kreski, na ok 7 dni przed terminem @
Huehuehue dlatego pamietalam, razem robilysmy zreszta ;D

Minkaa, jak too, 10 to wcale nie za pozno na tsh.. teoretycznie powwinno byc rano, ale najwaznieejsze na czczo. Mowwi Ci to osooba, ktora od 3 lat co trzy miesiace bada ten hormon. No ale jak bez spiny to bez spiny oczywiscie ;*

India, Violcia, co do seksu mojego, to nie wwiem czy wytrzymam, ale dzisiaj to az odskoczylam. Bolalo jak japier.... :(

Życiowa zdrówka dla małej. Ale mi szkoda ze takie małe dzieci chorują, my to ciężko znosimy a co dopiero takie maluszki. :-(

Apropo testów to one chyba wychodzą tydzień po owulacji tak sądzę, bo u mnie owu 18-19 dc, a ok 27-28 pozytywne owu testy.

Viola kup sobie może coś na te wzdęcia espumisan czy cus.

OlaMagda a jak Twoje maleństwo się ma??

Aniaa_H a z jakiej dziedziny piszesz prace? wszystkimi metodami,technikami? całe prace czy tylko teorie?? pewnie chudzinka jesteś i jeszcze się odchudzasz Wrrr.

Mamakulka a jak wygląda to ciasto co robisz? To jest ciasto tak w ogóle???

Ostatnia edycja:
Huehuehue dlatego pamietalam, razem robilysmy zreszta ;D

Minkaa, jak too, 10 to wcale nie za pozno na tsh.. teoretycznie powwinno byc rano, ale najwaznieejsze na czczo. Mowwi Ci to osooba, ktora od 3 lat co trzy miesiace bada ten hormon. No ale jak bez spiny to bez spiny oczywiscie ;*

India, Violcia, co do seksu mojego, to nie wwiem czy wytrzymam, ale dzisiaj to az odskoczylam. Bolalo jak japier.... :(

Ja w 17 roku życia jak poszłam pierwszy raz na wizytę to dowiedziałam się że mam nadzerke i tak sobie z nią żyje. W maju poprzedniego roku także mi ( juz inna doktorka) powiedziała ze mam nadzerke. Mnie nic nie boli, bardziej obstawiam to tylozgiecie. Moja przyjaciółka 2 lata temu dowiedziała się ze właśnie ma tylozgiecie macicy i przez to może mieć problemy z zajściem w ciąże.

Mincia wyniki masz dobre :)
Co do Tsh to dobrze by było byś zrobiła jak najwcześniej.
Dziś piękna pogoda na spacer :)
Ja właśnie chodzę po Centrum i poszukuję bluzki eleganckiej na Święta Wielkanocne :p
Jak Wam mija dzień?
Mamakulka daj trochę tego ciasta jak zrobisz :p

Ja nigdy nie miałam nadzerki wiec nie wiem jak to się przechodzi.

Olciu genetyczne to u nas prenatalne pierwszy trymestr po prostu. Ale jeśli coś byłoby nie tak to by dzwonili.

KasiaMarysia, prace pisze tylko teoretyczne, bez badan. Badan nie opracowywuje. I to raczej jest takie pissanie jak ktos droga pantoflowa do mnie dotrze, bo sama sie niee oglaszam i nie proponuje, bo szczerze mowiac, to mi sie nie chce nieeraz ;p szczegopnie ze ludziom sie przypomni na ostatnia chwile, i mam np.tydzien czasu ;d

Coo do brownie, to taki sppecjalnie robiony zakalec w sumie xD baaaaaaardzoo czekoladowy i baaaaardzo pyszny! Ciekawa jestem wersji MamyKulki, bo ja to cukru i czekolady mlecznej duzo wale.

Oj nie jestem chudzinka, nienienie. W liceum wazylam 58kg, i bylo okej. Ale spaslam sie, przytylam ponad 30kg (aah ta nieedoczynnosc, nie ze sie tlumacze!)i teraz powooli zbijam. Mam 13kg mniej, ale tto nadal za duzo i to nadal nie ja..

OlciaMagda, czywli wszystko wporzadku z tymi badaniami?

Mincia, Ty tez morfo spoko, jeszcze potwwierdzone prrzez Violcie, wiec super! ;d

reklama
Ja nigdy nie miałam nadzerki wiec nie wiem jak to się przechodzi.

Olciu genetyczne to u nas prenatalne pierwszy trymestr po prostu. Ale jeśli coś byłoby nie tak to by dzwonili.
No ale co to jest dokładnie ??
Ja ostatnio robiłam dużo rożnych na krew na mocz na glukozę , z 15 rożnych rzeczy tam było ! To to jest to ? Te genetyczne ?

Do góry