reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tatinka, oby wiecej takich historii! Dajja nadzieje :)

CzarnaMardziu, tak, KasiMarysi wyszedl pozytywny owulacyjny o ile dobrze pamietam 3 dni przed terminem @? Jakos tak.
I naszej Indii tak samo, ale duzo wczesniej. Wyszedl jej pozytywny owulacyjny w dniu, w ktorrym ta stronka , jak ona tam miala... t-time czy cos, wylicczyl, ze w tym dniu wlasnie powinien wyjsc pozytywny owu. Zerknij na te stroonke. Dziewczyny jaki ona miaala adres? Na pewnno zaraz podpowwiedza!

Zyciowa, zdrowia dla Marysi!

Mamokulko, i widzisz jakas Ty sprytna ;d kurde, kocham brownie <3

reklama
OlaMagda dziękuję za pocieszenie z zaparciami :p juz jest dobrze
Ale za to chodzę dzis taka glodna ze szok. W domu nie bylo by problemu bo cos podjem ale w pracy zaraz bylo by to podejrzane ;) koleżanka szla do biedronki, ma mi kupic banana. Musze jakos wytrzymać do 15.20.

My ten miesiac odpuszczamy. Boli mnie, wiec musze isc do lekarza. Poza tym niee wwiadomo co z moja owulacja,co z pcos, nie kupilam testow ani niic... wrrrrr. Przynajmnieej jakos nie zalicze tego cyklu do nietrafiionych , a do odpuszczonych - zawsze to lepiej brzmi;D

Mam zlecenie kolejne na prace licencjacka, wiiec przynajmniej tysiaczek dodatkowy wpadnie. Tyle doobrego z zycia. Ot co. Marnosc nad marnosciami.
I calle zycie na diecie, a ja kocham jesc. O Boze.

Zyciowa wspolczuje chorej córeczki :( ale nie przejmuj się praca- zrozumieją na pewno!
India a jak twoje samopoczucie??
Ja wczoraj wieczorem wypilam mleko z miodem i czosnkiem i czułam ten czosnek dopóki śniadania nie zjadłam :p

AniH haha ja tez cale życie sie odchudzam- z mniejszymi lub większymi efektami :D noo oprócz ciąży. I Ty wtedy tez nie będziesz musiała :)
Ale skoro cie boli to nie ma sie co spinać, rzeczywiście odwiedź lekarza i niech spojrzy co i jak

Ja bym z czosnkiem nie wypila :-)
Czuje sir nawet lepiej niz wczoraj :-)
Zyciowa, czasem nie ma co na prace patrzec, choc rozumirm Cie doskonale, ale Ty nie masz wyjscia, wiec nie zadreczaj sie czyms co jest od Ciebie niezalezne.
Minka, to w takim razie na badania miesiac musisz czekac?
AniaH ... Seks tez odpuszczacie? :p

KasiaMarysia - dobrze pamiętam że robiłaś testy owulacyjne i Ci wychodziły pozytywne w ciąży?
W którym dniu cyklu zrobiłaś? Chciałabym to przetestować bo mam trochę na zbyciu:)
Mamakulka - a czy zastępujesz cukier? Stewią, miodem czy ksylitolem?

Dziewczynki super by było zajść w ciąże na wiosnę i latać z brzuszkiem w taką piękną pogodę!:)

Tak Kochana ja robiłam, kurcze aż tak bardzo dokładnie nie pamiętam ale podejrzewam ze to 27 dc juz robiłam.

Dzwoneczku sto cudownych lat dla Ciebie :-*

reklama
India tak bo tsh najlepiej zrobic miedzy 3-5 dniem cyklu. A u mnie dzis 4 dc, a jutro nie dam rady w ogole zrobic wiec musze czekac do przyszlego cyklu:) na luzie:)
Kurcze, ja tsh robie jak leci. Nigdy mi endokrynolodzy nie mowili o tym, ze to musi byc odpowiedni dzien. Chyba, ze o innym badaniu mowimy

Do góry