reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

AniaH, jasne, ze bedziesz w ciazy skarbie :-) najwazniejsze, ze ustalasz przyczyne. Wiem, ze czekanie jest paskudne, ale doczekasz sie. Na pewno! :-) :-*

reklama
Widzisz, ja nie wierzylam, ze bede miala drugie dziecko. 3 lata z mezem na ten temat rozmawialam, nieskonczona ilosc razy plakalam przez to i zylam w przekonaniu, ze nie da rady. Maz sie nigdy nie zgodzi. I co??? Cuda sie zdarzaja. W swieta zazartowalam zyczac mu drugiego dziecka i on wreszcie zaskoczyl, ze moze jednak bedzie super miec drugie.

No w planach ma robienie tego dzisiaj ale co z tego wyjdzie? Ja rozumiem ze to chata teściowej ale jak można być taki niedbaluchem żeby nie kontrolować co się dzieje na jamie.

Anka nie boisz się robić testu pappa?
Boje sie i jak po usg genetycznym bedzie ok to nie bede robic

Ja mam 11 sierpnia i mam nadzieje urodzin sobie na urodziny :)

Ola bo słyszałam same źle rzeczy o tym pappa... ze to tylko statystyka i można się nastresowac strasznie. Bo potraw wyjść prawdopodobieństwo 1:121 na przykład i tu juz kierują na amnio.
Na amnio albo na cow innego co kosZtuje prawie 3 tys

Jakby któraś była zainteresowana to na Facebook jest fajna grupa nasze pcos :) i pcos diet. Ostatnio troszkę się zagłębiam w tym i kobiety z pcos muszą mieć nawet specjalną dietę... nie mogę się już doczekać badań i wizyty u gin

reklama
Ja tez nie wierzyłam , że przejdzie. I około 10-11 tc zaczęło powoli ustępować a w 15 juz miałam spokój całkiem.

No co do ciazy to mój mąż igłę mówił , że nie gotowy nie chce jeszcze nie damy sobie rady ( przy naszych zarobkach wtedy dali byśmy rade z 8 dzieci ) no i jak pewnego razu powedzial ok to było ok :)

Do góry