Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boje sie i jak po usg genetycznym bedzie ok to nie bede robicNo w planach ma robienie tego dzisiaj ale co z tego wyjdzie? Ja rozumiem ze to chata teściowej ale jak można być taki niedbaluchem żeby nie kontrolować co się dzieje na jamie.
Anka nie boisz się robić testu pappa?
Na amnio albo na cow innego co kosZtuje prawie 3 tysJa mam 11 sierpnia i mam nadzieje urodzin sobie na urodziny![]()
Ola bo słyszałam same źle rzeczy o tym pappa... ze to tylko statystyka i można się nastresowac strasznie. Bo potraw wyjść prawdopodobieństwo 1:121 na przykład i tu juz kierują na amnio.
Bez zmian jak narazie mdli mnie praktycznie przez caly dzien czasem do kibelka sie poprzytulam, ale z tego co dziewczyny pisza to jest nadzieja ze sie skonczy to niedlugo.Dzwoneczku jak Twoje samopoczucie?
Na pewno w koncu przejdzie ;-)Bez zmian jak narazie mdli mnie praktycznie przez caly dzien czasem do kibelka sie poprzytulam, ale z tego co dziewczyny pisza to jest nadzieja ze sie skonczy to niedlugo.