reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie wiem czy bedzie Ci sie chcialo czytac

Załączniki

• 1458371263233.jpg
    1458371263233.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 72
Dzień dobry ;-) miłego dnia laseczki.

Madziu jak wpadnę później to Ci napisze co ustaliliśmy

Pamiętajcie że kobiety w ciąży obowiązują trochę inne normy. Aniu pij więcej wody.

Bylo super gdyby sie okazalo, ze w ciazy jestes :-) no, ale moze sobie nie wmawiasz, ze czujesz piersi? Ja na poczatku myslalam, ze sobie wmawiam, a pozniej uswiadomilam sobie, ze naprawde je czuje :D
Kurcze... Jaka lipa z tym, zeby czekac pol miesiaca az bedzie mozna sprawdzic czy sie w ciazy jest.
Oby Twoj owu test nie klamal :-D

Jednak jestem niecierpliwaŁP
Czasami pociągną, zaszczypia i tyle:D

Ale Aniu nie ma żadnej tragedii z wynikami:)
Troszkę zaniżony jest hematokryt i krwinki czerwone ale to można dieta wypracować:))

Nie bede wrzucala dalej, niski hematokryt moze wskazywac anemie. Ale Ty nie masz az tak niskiego. Chyba Madzia ma racje, dieta da sie podciagnac. Kiedy masz wizyte??

Ola21, może Ci wróży to nadchodzące zmiany, i okresu nie będzie, hmm, kto wie, kto wieee! Zycze CI dwoch kresek!

Ah, zachodżcie wszystkie dziołszki w te ciąże, seriooo!

Skończylam dopiero prace na cito, padam na głowe, ale chcialam do Was zajrzec jeszcze i cos miałam napisać i zapomniałam co chcialam, haaa!

Wiki, myszuniusiu, ten cykl wiem, że odpusciliscie, nastepny będzie Wasz <3

Potrzebuje tabelki. Ma któras na wierchuuu?

Całuje Was wszystkie moje Kochane dziewczynki! W_S_Z_Y_S_T_K_I_E <3
i pmaietajcie: ze mimo nieutrafionych cyklów, problemów ze zdrowiem, strachu o ciążę, kłotni z mężami/chłopakami/ppartnerami , problemów mieszkaniowych, z rurami, z tesciowymi, z chujową pracą, lub jej brakiem, mobbingiem w pracy, trudnych sytuacji rodzinnych, zmartwieniach o chore dzieciątka... i co tylko by się kochane nie działo - zawsze przyjdzie NOWY dzień, a każdy NOWy dzień daje nadzieję. nadzieję na lepsze! na lepsze jutro, lepsze kiedyś. bo po każdym złym dniu trzeba jakoś przeboleć, uronić może łzę, a może i morze łez, ale potem śmiało z usmiechem i promykami wiary w to LEPSZE JUTRO maszerować przez zycie! "i plynie sie dalej, i plynie sie daaalej...!"
Ściskam Was jeszcze raz, cieszę sie, ze jestescie, i życze Wam milgo przedpoludnia, bo pewnie do 11 nie wstane ;D <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
0_0_0_323693971.jpg
ZACHODŹMY W CIĄŻE :)

reklama
Ola21, może Ci wróży to nadchodzące zmiany, i okresu nie będzie, hmm, kto wie, kto wieee! Zycze CI dwoch kresek!

Ah, zachodżcie wszystkie dziołszki w te ciąże, seriooo!

Skończylam dopiero prace na cito, padam na głowe, ale chcialam do Was zajrzec jeszcze i cos miałam napisać i zapomniałam co chcialam, haaa!

Wiki, myszuniusiu, ten cykl wiem, że odpusciliscie, nastepny będzie Wasz <3

Potrzebuje tabelki. Ma któras na wierchuuu?

Całuje Was wszystkie moje Kochane dziewczynki! W_S_Z_Y_S_T_K_I_E <3
i pmaietajcie: ze mimo nieutrafionych cyklów, problemów ze zdrowiem, strachu o ciążę, kłotni z mężami/chłopakami/ppartnerami , problemów mieszkaniowych, z rurami, z tesciowymi, z chujową pracą, lub jej brakiem, mobbingiem w pracy, trudnych sytuacji rodzinnych, zmartwieniach o chore dzieciątka... i co tylko by się kochane nie działo - zawsze przyjdzie NOWY dzień, a każdy NOWy dzień daje nadzieję. nadzieję na lepsze! na lepsze jutro, lepsze kiedyś. bo po każdym złym dniu trzeba jakoś przeboleć, uronić może łzę, a może i morze łez, ale potem śmiało z usmiechem i promykami wiary w to LEPSZE JUTRO maszerować przez zycie! "i plynie sie dalej, i plynie sie daaalej...!"
Ściskam Was jeszcze raz, cieszę sie, ze jestescie, i życze Wam milgo przedpoludnia, bo pewnie do 11 nie wstane ;D <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
0_0_0_323693971.jpg
Aniu H wcale sobie nie odpuscilam, wręcz przeciwnie ;) to był pracowity miesiąc i mam nadzieję że przyniesie owoce mojej ciężkiej (ale jakże przyjemnej) pracy ;)

Do góry