reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia nie martw się wszystko będzie dobrze-sam lekarz Ci to powiedział:-)!!!Jesteśmy z Tobą!!!Buziaki wielkie!:-):-)
Buziaczek wszystkie Cię rozumimy jak ciężko jest z brzuszkiem pod koniec!!!! Na początku ciąży nie można się doczekać kiedy brzusio urośnie a na koniec kiedy wkońcu będzie znowu malutki!!!Tak zawsze jest!!!Chodz muszę przyznać że wolałam kiedy moja dzidzia była w brzuszku bo mogłam jeszcze święta spedzić w domku i najeść się!!!
Kończe bo Mężuś wrócił z pracy!!buziaki dla wszystkich!! Dobranocki!!!

Ewcia mam książkę w domku o chorobach kobiecych poczytam o Tym jutro i ci napiszę co wyczytałam!!!

reklama
Ewcia - jestem cały czas, ale często za Wami nie nadążam ;-) Ledwo przeczytam co napisałyście, to muszę już do dziecka lecieć, bo dobrało się do jakiejś szafki czy tym podobne ;-)
Teraz uczę od 3 nocy małego samodzielnego zasypiania w łóżeczku, to i wieczorami nie bardzo mam czas na forum.

ewcia - bedzie dobrze nie martw sie ;-)
do jutro ja zmykam sie kapac i polozyc sie spac bo jutro znow bede miala problem ze wstaniem ....hehhh ale nie wiem czy usne bo zgaga i pieczenie MNie meczy cholera juz mam dosc tego caly wieczor !! o laaa:eek::wściekła/y::sick::sick::sick::baffled::dry::wściekła/y:

Witam z rana zaraz zmykam na basen a później pakowanko bo dziś do Pl jedziemy:-D
Shady zdróweczka dla synka i wizy do stanów życzę.
Buziaczek super brzusio.
Ewcia nie martw się będzie oki.

Witam Wszystkich w "śród żywych";-):tak:
Wczoraj cały dzień bolała mnie głowa i wymiot...., biedne moje dziecko do powrotu taty musiało zająć się sobą i jeszcze mną, ale dzisiaj czuję się dobrze i muszę jej to wynagrodzić. Jeszcze nic nie czytałam a widzę że dużo stron przybyło:tak: zrobię sobie kawkę i zabieram się za lekturę :-D. Do później.

Ja też jestem i mówię dzień dobry:-)
Ja nie mogę tak późno chodzić spać bo rano nie mam siły się podnieść z łóżka a już mnie denerwuje to wstawanie o 8:30. Ja wolę rano się obudzić wcześnie i wtedy dzień jest dłuższy.
O Vici wcześnie wstaje i jeszcze z samego rana pisze o basenie. Ale ochoty mi narobiłaś na basen koleżanko:tak: Ale u mnie w moim pięknym mieście nawet nie ma pożądnego basenu:wściekła/y:

Ewunia to dobrze że już jesteś spokojniejsza;-)
Czarna ale późno twój mężuś wraca z pracki:szok: Ale pewnie w dzień jest z Wami przed pracą:confused:

Leika to powodzenia życzę w uczeniu dziecka spać w łóżeczku:tak: Ja jakoś nie umiałam się rozstawać z Weroniką:-) Do tej pory przyłazi do nas w nocy a często jej pozwalamy spać z nami całą noc. Uwielbiamy z nią spać;-)

Witajcie mamuśki!
Dawno mnie tu nie było - dużo pracy, potworna alergia :wściekła/y::-( i jeszcze dodatkowo, gdy próbowałam otworzyć ten wątek w Internet Explorerze, zawsze mi się zamykało. Dziś zainstalowałam sobie Mozillę i proszę - działa!

Trudno mi się zebrać do pisania, bo oczy mam czerwone jak królik, dokumentnie zatarte bo przecież nie jestem w stanie się powstrzymać, praca nie może czekać, tak samo Maksio....

Dziś idę do denstysty i już mnei brzuch boli na samą myśl. Dawno nie byłam.

Pozdrowionka dla wszystkich!! Pewnie nie nadrobię, co pisałyście przez ten czas, ale jestem z Wami myslami! :tak:

Ania138 co się stało że wczoraj taki ciężki dzień miałaś:confused: Czy to dolegliwości ciążowe:confused: Współczuję bardzo i mam nadzieję że już się nie powtórzy takie złe samopoczucie:tak: To masz kochaną córcię że się tobą zajmowała.
Zdrówka dużo i te bóle głowy niech się odczepią od ciebie;-)

reklama
witam

dziś kolejny ciężki dzien, choć noc lepsza od poprzednich, bo Maję dopiero po 4 złapał kaszel, ale za to wstała po 6 :baffled:

łeb mnie strasznie boli, zwłaszcza, że nie mogłam jak zwykle polezec w wyrku, tylko musiałam wstawać, bo poszlismy do Urzędu złożyc wniosek o dowód dla małej

od rana zapowiada sie upalny dzień, więc jak na razie siedzimy w domku, bo musze dojść do siebie, chyba zaraz druga kawke strzelę:rolleyes2:

buziaczek ja tez musze pochwalić twój brzuszek, ja to wyglądałam jak jeden wielki balon, no ale co sie dziwic jak robiłam tak jak WerEla: jadłam i spałam :no:

iwonka ty równiez miałaś fajny brzusio :-)

Leika też tak często mam, ze zdąże poczytac i już odpisac nie mogę, bo mała mi sie dobiera do kompa albo musze sie nią zająć

ewcia nie martw się :-) ja tez miałam nadżerkę, fakt, ze małą, a po ciąży prawie zanikła

Do góry