reklama
annemarie
Fanka BB :)
Daty ledwo ogarniam, a gdzie dni tygodnia![]()
Oj tam,oj tam...
To prawda i Bogu dzieki,bo inaczej umarlabym w meczarniach. Kiedys czytalam,ze w ciazy czlowiek jest mniej ogarniety,pomyslalam co jedno ma do drugiego...i nie wiem jak to dziala ale cos w tym jestPonoć skleroza nie boli![]()
Jeszcze nie dawno lecialoOoooja myślałam, ze już nie leci moje 600g szczęścia. Dobrze wiedzieć, że nadal leci. Muszę sobie to zakodować. Jak ja nie zapomnę to będę przypominać Tobie Czesia![]()
ewelin86
Nawet nie będąc w ciąży nie jestem ogarnięta ;P mama prosiła, żebym kupiła jej śmietanę no i poszłam do sklepu, ale po cos zupełnie innego. M pojechał na chwilę do niej i dzwoni, gdzie jest ta śmietana czy gdzieś w samochodzie zostawiłam, bo mama się pyta
Więc skleroza nie boli 
Ewunka
Ja już nastawiam nagrywanie na przyszłą sobotę jakby mnie nie było w domu . To jak zapomnisz to Wam opowiemTaaa o tym tez bym zapomniala![]()
ewelin86
Już w teflonie zapisałam przypomnienieJeszcze nie dawno lecialotrzymam Cie za slowo przypominajko
![]()
Chyba tez tak zrobieJuż w teflonie zapisałam przypomnienie![]()
reklama
Ewunka
Z doświadczenia nie wiem ale wydaje mi się ze bardzo normalne . Paracetamol weź i jakoś może przejdzie a jutro spacer może rozchodzisz.Dziewczyny to normalne że boli mnie w krzyżu i jak na @@@ i kosc ogonowa masakrycznie??? Mam tylozgiecie macicy.
Podziel się: