Ewunka
Fanka BB :)
Dokupcie sobie w Aptece to tych waszych miliona v tabletek jeszcze coś na skkerozeChyba tez tak zrobie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokupcie sobie w Aptece to tych waszych miliona v tabletek jeszcze coś na skkerozeChyba tez tak zrobie![]()

Na glupote i skleroze nie ma radyDokupcie sobie w Aptece to tych waszych miliona v tabletek jeszcze coś na skkeroze![]()
Można. ? ....... możnaPodobało mi się stwierdzenie lekarza wyniki z laboratorium to tylko liczby jakiś punk zaczepienia pomagający podjąć decyzję . Pani jajniki wyglądają lepiej na usg niż mówią to liczby . Ha ha ha
Amh 0.59 ths czy jak mu tam za wysoki ... hmmm 3 komórki w tym 2 małe. Zaplodnia się 1 i ta jedna z nią została

Napewno pani VW aptece coś by Ci dala czy pomoże hmmm ? ? ? ? Nie koniecznie ale w razie czego możesz łykaćNa glupote i skleroze nie ma radytu juz nic nie pomoze.
Teraz seksualne wpadki lecą zamiast 600 g tez nagraj hihihiCzesia wiesz co przejrzała program Tv i nie widzę Moje 600g szczęścia chyba, że przenieśli na inny kanał![]()

Wpisałam w gogle co na skkeroze i proszę lecytyna i magnez b 6 raz do apteki jeszcze pewnie coś ci pani dorzuciNa glupote i skleroze nie ma radytu juz nic nie pomoze.
magnez łykam i nadal nic nie pomagaWpisałam w gogle co na skkeroze i proszę lecytyna i magnez b 6 raz do apteki jeszcze pewnie coś ci pani dorzuci
To może lepiej jedz orzechymagnez łykam i nadal nic nie pomaga![]()