Ja dla odmiany jak pierwszy raz oglądałam to gdzieś mi się juz kolatala, z tyłu głowy myśl, że nas może to dotyczyć.Jak ogladalam to po raz pierwszy,nie mialam pojecia ze poznam to od podszewki![]()
Kurcze zawsze jak leci to ja poza domem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dla odmiany jak pierwszy raz oglądałam to gdzieś mi się juz kolatala, z tyłu głowy myśl, że nas może to dotyczyć.Jak ogladalam to po raz pierwszy,nie mialam pojecia ze poznam to od podszewki![]()
Zasmuce Cię. O Novum to Ty sobie możesz pomarzyć bi się uda i nie będziesz potrzebowała się nigdzie przenosićTez tak miałam, jak zaczęłam oglądać. Nikt nawet nie pomyślał, że to może się nam się przytrafić
Nawet nie zdawałam sobie sprawy, jak wygląda cały proces pobierania komórek
A w ogóle właśnie nad tą kliniką się zastanawiam, jeśli w tym roku się nie uda to właśnie chyba kolejna klinika będzie novum
Ty poza domem,a ja w domu razem ze sklerozaJa dla odmiany jak pierwszy raz oglądałam to gdzieś mi się juz kolatala, z tyłu głowy myśl, że nas może to dotyczyć.
Kurcze zawsze jak leci to ja poza domem.
Ooooja myślałam, ze już nie leci moje 600g szczęścia. Dobrze wiedzieć, że nadal leci. Muszę sobie to zakodować. Jak ja nie zapomnę to będę przypominać Tobie CzesiaTy poza domem,a ja w domu razem ze sklerozapo transferze ogladalam na 2 Moje 600 g szczescia, leci to nadal tylko ze raz w tyg w sobote,jak tak to czekam na to a jak jest sobota to zapomne
![]()
Nastaw nagrywanieTy poza domem,a ja w domu razem ze sklerozapo transferze ogladalam na 2 Moje 600 g szczescia, leci to nadal tylko ze raz w tyg w sobote,jak tak to czekam na to a jak jest sobota to zapomne
![]()
Aż się popłakałam za Twój wpisZasmuce Cię. O Novum to Ty sobie możesz pomarzyć bi się uda i nie będziesz potrzebowała się nigdzie przenosić
Taaa o tym tez bym zapomnialaNastaw nagrywanie