Dobra to umawiamy się, że jak Ty jeszcze nie dostaniesz a mi nie wyjdzie to ja Ci oddaje. OK?Ja z chęcią przyjmę![]()
Nawet za przesyłkę zapłacę :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobra to umawiamy się, że jak Ty jeszcze nie dostaniesz a mi nie wyjdzie to ja Ci oddaje. OK?Ja z chęcią przyjmę![]()
SpokoDobra to umawiamy się, że jak Ty jeszcze nie dostaniesz a mi nie wyjdzie to ja Ci oddaje. OK?
Nawet za przesyłkę zapłacę :-)
Dzięki za info. Właśnie przełączyłamTlc leci teraz in vitro jakby ktoś chciał popatrzeć
Jak ogladalam to po raz pierwszy,nie mialam pojecia ze poznam to od podszewkiTlc leci teraz in vitro jakby ktoś chciał popatrzeć
Ja tak samo. Oglądałam i tak bardzo im współczułam, nie przyszło mi do głowy, że będę w tej samej sytuacji...Jak ogladalam to po raz pierwszy,nie mialam pojecia ze poznam to od podszewki![]()
Moja polozna w Novum poznawala in vitro. Byla tam na jakims szkoleniu.Tez tak miałam, jak zaczęłam oglądać. Nikt nawet nie pomyślał, że to może się nam się przytrafić
Nawet nie zdawałam sobie sprawy, jak wygląda cały proces pobierania komórek
A w ogóle właśnie nad tą kliniką się zastanawiam, jeśli w tym roku się nie uda to właśnie chyba kolejna klinika będzie novum