reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ona wyskoczyla mi z takim tekstem:
Aniu skoro tak sie nam dobrze rozmawia i minęło juz troche czasu to chcialam powiedzieć ze to wasze wesele nie bylo do konca takie jak bym chciala. Nie bylo po mojej myśli.
No zesz kurwaaaaa!!!!

Ale Babsztyl! Mam nadzieje ze przez te dwa miesiące nie będzie z wami mieszkałą?

Ja tez juz nie spie. Radek przyszedl do nas ubrany z umytymi zebami przed 7 :-)
Moje marzenie mieć takiego samodzielnego synka:))

Cześć Dziewczynki!:)
Chyba mnie przewiało na wczorajszym spacerze...
Dostałam kataru, cholernego bólu głowy... chyba zatoki mnie bolą:((
Tak zle się czuje a to już drugi raz w tym miesiącu!:( Czuje że gorączka idzie...
Dziś chyba sobie daruje wycieszke po testy, wybacz KasiaMarysia:*
Z resztą w ogóle nie czuje się ciążowo... piersi nadal nie bolą, ani podbrzusze, ani nic...
Ehh chyba już sobie daruje te testowanie...

Dzień dobry ;-)

Madziu właśnie się nie dopomina. Jak dla mnie to jest coś podejrzane. Pod koniec lutego zawiózł mnie i moją koleżanke do szkoły do Kielc . My byłyśmy w środku, a on został w aucie. Po jakiejś godzinie powiedziałam do niej żeby mu kanapkę zaniosła. Poszła do auta zapukała w szybę, a on akurat coś na telefonie robił. Od razu odwrócił telefon. Ona mi to powiedziała. Później pytam "Kamil pisałeś z kimś? " a on ze nie, to mu powiedziałam, że może nie kłamać, bo Ewelina mówiła coś innego. To się przyznał ze pisał do byłej laski swojego brata czy jest to w sumie Kielcach.

Ola może kocha....
Jestem za tym żebyś powtórzyła w tescior ;-)
Głowa do góry, na pewno się uda.
Co nam pokażesz?

Kasiu miałaś pracowity dzieci, ale za to z maluszkiem się pobawić mogłaś ;-)

Ania to nie się obudziła,
ile jesteś po ślubie 10 lat? Co za kobieta wszystkiego się czepi.

Madzia&&&&&&& za test poczty

India moje przeziębienie juz przeszlo na szczęście. Za to przyszla jakaś niemoc taka ze nic mi sie nie chce, najchętniej bym leżała i nic nie robila. A tyle bym chciała zrobić :)
A Twoje przeziębienie??

reklama
No coś mi zjadło mój tekst. Madziu bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i czuje w kościach że test będzie pozytywny. A co do tego przeziębienia..też tak miałam w ciąży z Lillusią.. Uciążliwy wodnisty katar,kichanie itp.. Mam nadzieję że u ciebie to też objaw ciąży

Do góry