reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola ma jutro wizytę :) pamiętam bo to pierwszy dzień wiosny :)

No ja na początku ciąży nie czułam nic. Wiec o żadnych dolegliwościach nic nie podpowiem . Dopiero od 7 tc wymioty i nudnosci.

Teraz ciągle plecy , biodra. Podbrzusze mnie boli od piątku do poniedziałku zazwyczaj. Czyli na początku każdego tygodnia się tam dzieje :)

Viola ma jutro wizytę :) pamiętam bo to pierwszy dzień wiosny :)

No ja na początku ciąży nie czułam nic. Wiec o żadnych dolegliwościach nic nie podpowiem . Dopiero od 7 tc wymioty i nudnosci.

Teraz ciągle plecy , biodra. Podbrzusze mnie boli od piątku do poniedziałku zazwyczaj. Czyli na początku każdego tygodnia się tam dzieje :)
Maleństwo robi sobie wygodną miejscówke na kolejną połówkę ciąży ;)

Hejka dziewczyny dziękuję za wsparcie :*
A ja dzisiaj miałam jechać do szkoły rano a zle sie czulam myślałam ze dojadę wsiadlam w busa i musiałam mnie wysadzic Pan końcu Wrocławia bo bym nie dojechala a egzamin mialam ale dzwoniłam do nauczyciela jaki miły byl zgodził sie za dwa tygodnie kamień z serca :)

Anka wiesz co to co ona przyjeżdża raz na ruski rok i swoje mądrości wyglasza? Żałosne trochę
Viola jak się czujesz? :)
Kazda kobietka jak chce dziecko to zachowuje sie jak wariatka :p
India hmmm żeby było tak jak mówisz
CzarnaMadzia Ty masz policystyczne jajniki? Tak? Jak to u Ciebie wygląda ? Bo sobie cos przypomniałam o chciałam napisać :*
KasiaMarysia a pochwale się później jak odbiorę hehe całuje wszystkie brzuszki i mamusie :)

Ja w ogóle nie widzialam tego testu Olu. Pokaż może coś wypatrze :)

Dziewczyny u nas znów awaria hehe dzisiaj komin się zatkal i i dym w domu wiec wciąż okna otwarte i mam 16 stopni na jamie hehe ale pod kołdrą siedzę. Przyjechała straż pożarna i wiecie co? Przeczyszczające nam też rury :D

reklama
Mamakulka zrobiłam wczoraj wieczorem dwa dni przed terminem jak mi się nie przesunie coś oczywiście jedna duza mocna krecha
Kurcze wywalilam go już a wczoraj prosto robiłam zdjęcie z aparatu bo jak daje z galerii to pisze zs duży obraz może pamięci nie mam ju w te
Jak chce Ci się cofnąć kilka stron albo wejdź do mnie na profil i zobacz w postach które pisalam :*

Do góry