KasiaMarysia23
Fanka BB :)
India , Viola od 15 tyg się to zmieni
będziecie biegać ze ścierką w ręku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maleństwo robi sobie wygodną miejscówke na kolejną połówkę ciążyViola ma jutro wizytępamiętam bo to pierwszy dzień wiosny
No ja na początku ciąży nie czułam nic. Wiec o żadnych dolegliwościach nic nie podpowiem . Dopiero od 7 tc wymioty i nudnosci.
Teraz ciągle plecy , biodra. Podbrzusze mnie boli od piątku do poniedziałku zazwyczaj. Czyli na początku każdego tygodnia się tam dzieje![]()
Mogla by ta @ przyjść dzisiaj jak ma mnie nawiedzic :/a hcg we wczesnej ciąży tylko rano jest wykrywalne?
puk puk odpukać.. Niech nie przychodzi @Mogla by ta @ przyjść dzisiaj jak ma mnie nawiedzic :/a hcg we wczesnej ciąży tylko rano jest wykrywalne?