reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Haha Madziu. Inaczej to zinterpretowałam. Myślałam że twój mąż ma równie 'egzotyczne' imię co mój narzeczony Lucjan. Aż samej mi się teraz śmiać chce.

Haha:D
Oj Lucjusz mi sie dobrze kojarzy:D Jak byłam nastolatką podobał mi sie Lucjusz Malfoy z Harrego Pottera:D
I jeszcze mi się podobał Kaczor Donald i Zelgadis z Magicznych Wojowników i profesor Snape (każdy dziwny:))
A Geralt mi się tak podoba że syna tak chciałam nazwać:D
A mój nazywa się zwyczajnie -Tomasz:D
a Wygląda tak:

reklama
Czarna Madzia no właśnie po ciąży w ogóle mnie na @ nie bolały. Czasem zdarzylo sie ze byly takie większe pelniejsze co dla mnie juz bylo oznaka ciąży ;) a tym razem zaczely bolec dzien przed planowana @ i to tylko sutki. Zauważyłam pod prysznicem. Na drugi dzien nadal bolaly przy dotyku i to nawet mocniej i zrobily się większe i tak co chwile sprawdzalam czy bola i bolały :) i bola do dziś i to mocno :) no i sa jak na mnie to wieeelkie :D

A mnie cycki nie bolaly i nadal nie bola tylko mam takie nabrzmiale

Aaaa:D Nie wiem czemu sobie wkręciłam ze cycki muszą bolec:D GŁUPEK ZE MNIE:D

Haha:D
Oj Lucjusz mi sie dobrze kojarzy:D Jak byłam nastolatką podobał mi sie Lucjusz Malfoy z Harrego Pottera:D
I jeszcze mi się podobał Kaczor Donald i Zelgadis z Magicznych Wojowników i profesor Snape (każdy dziwny:))
A Geralt mi się tak podoba że syna tak chciałam nazwać:D
A mój nazywa się zwyczajnie -Tomasz:D
a Wygląda tak:

Wow! Mąż z okładki ;)
Ja do swojego mówie lucyfer ;) a znajomi nazywają nas żartobliwie rodziną lucyferków

Minka nie miała na mysli że Ola jest za młoda na dziecko, tylko za głupia! Jak czytam jej posty i głupie pytania które są logiczne i wystarczy trochę pomyśleć to mi się chce śmiać.
Minka kochana ja też nie jestem po studiach, więc to nie oznacza że nie będę miała co dziecku dać jeść :)
Chyba każda zauważyła że nie wypowiadam się bo nie mam po co, nie interesuje mnie czyjeś życie osobiste, ptaszki, kotki i pieski. Nie wynoszę żadnych pożytecznych wiadomości z tego forum które mogły by mi pomóc. Nie raz zadałam pytanie czy któraś miała np robioną laporoskopie, albo czy któraś korzysta z pomocy u endokrynologa albo coś w tym stylu. Zero odpowiedzi! Korzystam z innych stron, z których na prawdę dużo wynoszę. Między innymi zobaczcie sobie na facebook: nasze pcos albo staram się o dziecko.

Mimo wszystko was czytam bo może któraś coś napisze sensownego.

Czarna Madzia super pomysł z tymi testami, ciekawa jestem co wyjdzie, liczę na pozytyw :*

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny aby były w końcu te dwie kreseczki :)

Anette najlepiej pisać w kolko o brzuszkach cyckach itp tak się nie da!
Poza tym po co pytasz o takie rzeczy?
Jak Ty twierdzisz idz zrob to się dowiesz!
A to normalne ze o cos zapytam bo chce miec pewność po to tu jestem.
Chyba kazda mama chce miec pewność ze wszystko z nia ok.
Kończę ten temat.

reklama
Do góry