reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja tam lubię jak piszecie o wszystkim. O teściowej, kotach, psach, rurach, testach, o WSZYSTKIM! :*
Co do Oli przyznam, że niektóre twoje posty wydają mi się troszkę głupie, może faktycznie mało dojrzałe. Raz nawet coś Ci dociełam, na temat spermy, bo napisałaś tak jakbyś nie wiedziała, że jest płynna. Ale ogólnie nic nie mam, ucz się od starszych, pytaj bo w końcu po to tu jesteśmy! :)
Anette ja np nie odpowiadam bo nawet nie wiem co to jest ta laporoskopia, u endokrynologa też nigdy nie byłam także uważam że bez sensu abym coś odpowiadała i wprowadzała Cię w błąd :)

Anette najlepiej pisać w kolko o brzuszkach cyckach itp tak się nie da!
Poza tym po co pytasz o takie rzeczy?
Jak Ty twierdzisz idz zrob to się dowiesz!
A to normalne ze o cos zapytam bo chce miec pewność po to tu jestem.
Chyba kazda mama chce miec pewność ze wszystko z nia ok.
Kończę ten temat.
Co do tych hormonów o których tak ciągle piszesz, to faktycznie zrób i się dowiesz bo my nie możemy tak ci pomóc, jak nawet zrobione nie są.

Dziewczyny bo to forum ma wspierać a nie uczyć ani mówić co macie robić. Lekarz jest od tego. Poza tym jak nie wiem to się nie wypowiem. A ja też nie znam wielu definicji i zagadnień związanych z owulacji itp a nie czuje się głupia .
Ps forum nie jest też o psach co umarły ani o połamanych zebrach ale chyba miło jest podzielić się wrażeniami i przeżyciami ? Ech... bez sensu kłótnia. Uważam , że żadna nie ma prawa naskakiwac na żadną I koniec. Jeśli macie coś do zarzucenia drugiej to warto zachować to dla siebie. Zasmiecanie wątku.

Ja tam lubię jak piszecie o wszystkim. O teściowej, kotach, psach, rurach, testach, o WSZYSTKIM! :*
Co do Oli przyznam, że niektóre twoje posty wydają mi się troszkę głupie, może faktycznie mało dojrzałe. Raz nawet coś Ci dociełam, na temat spermy, bo napisałaś tak jakbyś nie wiedziała, że jest płynna. Ale ogólnie nic nie mam, ucz się od starszych, pytaj bo w końcu po to tu jesteśmy! :)
Anette ja np nie odpowiadam bo nawet nie wiem co to jest ta laporoskopia, u endokrynologa też nigdy nie byłam także uważam że bez sensu abym coś odpowiadała i wprowadzała Cię w błąd :)
Kasiu ja wiem ze jest plynna ale nie pamiętasz chyba co dokładnie napisałam :)
Napisałam o swojej koleżance ktora siedziała zaciśnięta żeby jej nie wylecialo a ja jej mówiłam ze nie musi tego robić bo to co ma zostać to zostanie a reszta wypłynie ;)

Kasiu ja wiem ze jest plynna ale nie pamiętasz chyba co dokładnie napisałam :)
Napisałam o swojej koleżance ktora siedziała zaciśnięta żeby jej nie wylecialo a ja jej mówiłam ze nie musi tego robić bo to co ma zostać to zostanie a reszta wypłynie ;)
I na końcu napisałaś coś w stylu ,,no nie?", czyli tak jakbyś nie wiedziała i nas pytała :)

reklama
Do góry