reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola 21 ile Ty się w ogóle starasz? Pierwszy czy drugi cykl? Bo z tego co pamiętam to dopiero zaczynacie. Szukasz u siebie jakiś różnych problemów, wmawiasz sobie jakieś dziwne rzeczy, że to owu może nie było, że pewnie coś z hormonami nie tak. Daj sobie tak dobry rok czasu a będziesz mogła mówić że masz problem z zajściem w ciążę. Sorry ale czasem jak czytam Twoje posty to odnosze wrażenie, że jakaś niedojrzała nastolatka to pisze. Takie jest moje zdanie
No tak ale wiesz moze jestem przewrazliwiona
Wole się teraz zbadac dokładnie żebym potem nie musiała sie na nic leczyć Bóg wie ile.
Co do tej owulacji to mam prawo bo wiem jak wyglądala zawsze a jak w tym i tamtym miesiącu
Ale może to takie moje shizy
Jutro napisze Wam co lekarz powiedział :)
Kochana wiem, ze czasem przeginam bo wyolbrzymiam moj to samo mówi ale wiesz ..:)

Madziu tak ale z własnym partnerem :) Paweł nie chciał :( a prosiłam go 3 miesiące.

Kulka ja w gimnazjum słuchałam mocnej muzy :) tooo były czasy

Ola ja też nie lubię ale jako mi to nie przeszkadzało dopóki nie zobaczyłam na brodzie keczupu.

Laski wy o kebabie, a ja robie

A teraz chciałby spróbować?:)
Skąd Ty masz takie pyszności? Takie cuś można w sklepie kupić?:))

Aga - mój 33dc

Czarna Madzia na dolnym Śląsku ;)
ale nie wiem czy będzie mi dane trzymać maszynkę jeszcze w dłoni. ..

Czemu?

Dokładnie :):)

W.ciąży chyba nie można robić tatuaży :(

No cóż ja chciałam mieć mały napis na ręce. Poczekam.

A mam pytanie czy któraś z dziewczyn zajmuje/ interesuje się jakoś bardziej makijażem?

Ja mam dyplom z wizażu i charakteryzacji:)

No po co się kłócić dziewczyny i wypominac? Co za różnica kto co robi jak i dlaczego? Każdy to co chce i juz. Forum nie jest nic żyją własnością. Każdemu można pewnie coś zażyciu jak się poszuka. Tyle.

No Życiowa to fajnie , blisko mam a posiadam maszynke do dziarania wiec jak urodze to może się zglosze? ;D

Ja właśnie byłam umówiona na tatuowanie rękawa właśnie a dwa dni przed terminem zrobiłam test ciazowy no i oczywiście nie dało rady :)
Wiec mam tylko dwa tatuaże kolczyki tam gdzie widzicie na foto i tunele w uszach. Poza tym z nas są w ogóle odmience wiec jakbym zaczęła wygłaszać swoje poglądy to by pewnie cześć z Was mnie zasztyletowala postami.

Ja coś dzisiaj mam ssanie . Niby nie czuje głodu ale taki niedosyt. Coś bym ciągle mielila. Zjadlam właśnie trochę oliwek i dalej szukam wiec Wasze posty nie są pomocne :p

Dawaj! Ja chetnie posłucham:))

E nie bo juz na dzisiaj szkoda forum na kwasy. :)

Co ja mam zjeść dziewczyny? Co ja mam zjeść ?!?!? Nie mogę już hehehe :D

Może kawy się napije? Może zrobię sorbet z owoców i za parę godzin zjem jak się zamrozi? Bosz...

Kurde juz tylko 4 dni do wizyty!

reklama
Kurwaaaa ale sie nażarlam. Nie moge sie ruszać. Jak swinia....
Hahahaha :D
E nie bo juz na dzisiaj szkoda forum na kwasy. :)

Co ja mam zjeść dziewczyny? Co ja mam zjeść ?!?!? Nie mogę już hehehe :D

Może kawy się napije? Może zrobię sorbet z owoców i za parę godzin zjem jak się zamrozi? Bosz...

Kurde juz tylko 4 dni do wizyty!
Dawaj Sorbet pychaa :) ja bym zjadla z truskawek :)

Do góry