reklama
Wzglednie jest ok, dziekuje :* o dziwo dzis daja mi zycCzesia jak się czujesz? Chłopaki dają popalić?![]()
Aaa no i wczoraj patrzylam jak w jednym miejscu mi brzuchol podskakuje
Ewelin no i chlopaki sluchaja sie taty
ile razy jak chlopaki mocno dokazuja M podchodzi i tez chce ich poczuc,polozy reke na brzuchu a tam od razu cisza i spokoj sie robi
ciekawe czy pozniej usypianie ich tez bedzie mu tak latwo szlo 

Dokladnie nie wiem bo jak bylam u lekarki to sie nie dopytalam gdyz nie mam o tym zielonego pojecia. A to czy krzepliwosc krwi jest u mnie genetyczna to trzeba jeszcze sprawdzic. Lekarka powiedziala ze bede musiala miec infuzje przed stymulacja, transferem itd. Czy ktoras z Was sie w tym orientuje???Jakich przeciwcial? I krzepliwosc? Masz mutacje w genie?
kasia_basia
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja dziś się doczekałam @. I tu pojawia się problem, bo przyszła 2 dni wcześniej. Stymulacje zacznę. Więc we wtorek. Moje pytanie: czy można teraz zaplanować kiedy będzie punkcja? Bo ja równo dwa tygodnie od pierwszego zastrzyku mam ważne wydarzenie w pracy - 1 dzień. Jeśli mnie tam nie będzie to na bank mnie wyleją. Pogadam jutro z dr na ten temat. Nie chcę z tego powodu wszystkiego odkładać....
ewelin86
No pewnie lekko nie jestEwelin no i chlopaki sluchaja sie tatyile razy jak chlopaki mocno dokazuja M podchodzi i tez chce ich poczuc,polozy reke na brzuchu a tam od razu cisza i spokoj sie robi
ciekawe czy pozniej usypianie ich tez bedzie mu tak latwo szlo
![]()
ewelin86
To z lekarzem musisz ustalić. A ogólnie punkcje zależy od tego jak zareagują Twoje jajeczka na stymulację. Ja przeważnie miałam w ok 14-15 dc punkcję.Dziewczyny, ja dziś się doczekałam @. I tu pojawia się problem, bo przyszła 2 dni wcześniej. Stymulacje zacznę. Więc we wtorek. Moje pytanie: czy można teraz zaplanować kiedy będzie punkcja? Bo ja równo dwa tygodnie od pierwszego zastrzyku mam ważne wydarzenie w pracy - 1 dzień. Jeśli mnie tam nie będzie to na bank mnie wyleją. Pogadam jutro z dr na ten temat. Nie chcę z tego powodu wszystkiego odkładać....
ewelin86
Niestety ja Ci nie pomogę, bo nic nie wiem na ten temat. Może któraś z dziewczyn będzie wiedziała ewentualnie może na jakimś forum immunologicznym zapytajDokladnie nie wiem bo jak bylam u lekarki to sie nie dopytalam gdyz nie mam o tym zielonego pojecia. A to czy krzepliwosc krwi jest u mnie genetyczna to trzeba jeszcze sprawdzic. Lekarka powiedziala ze bede musiala miec infuzje przed stymulacja, transferem itd. Czy ktoras z Was sie w tym orientuje???
Ewunka
Nie ma opcji by wyliczyć punkcjie po 5 dniach zastrzyków powiedzą Ci mniej więcejDziewczyny, ja dziś się doczekałam @. I tu pojawia się problem, bo przyszła 2 dni wcześniej. Stymulacje zacznę. Więc we wtorek. Moje pytanie: czy można teraz zaplanować kiedy będzie punkcja? Bo ja równo dwa tygodnie od pierwszego zastrzyku mam ważne wydarzenie w pracy - 1 dzień. Jeśli mnie tam nie będzie to na bank mnie wyleją. Pogadam jutro z dr na ten temat. Nie chcę z tego powodu wszystkiego odkładać....
reklama
Jeżeli spojrzymy na regułę to 10-14 dni od 1 dnia stymulacji.Dziewczyny, ja dziś się doczekałam @. I tu pojawia się problem, bo przyszła 2 dni wcześniej. Stymulacje zacznę. Więc we wtorek. Moje pytanie: czy można teraz zaplanować kiedy będzie punkcja? Bo ja równo dwa tygodnie od pierwszego zastrzyku mam ważne wydarzenie w pracy - 1 dzień. Jeśli mnie tam nie będzie to na bank mnie wyleją. Pogadam jutro z dr na ten temat. Nie chcę z tego powodu wszystkiego odkładać....
Ale nie da się tego przewidzieć. Ja miałam wysokie dawki i trwała całą stymulacja 7 dni.
Podziel się: