Ewunka
Fanka BB :)
1 stymulacjia. ?Bierz klej i bierz nacinanie otoczki. Im wiecej bajerow tym lepiej.
Ja stymulowana bylam gonapeptyl + menopur. Mam pcos wiec u mnie latwiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 stymulacjia. ?Bierz klej i bierz nacinanie otoczki. Im wiecej bajerow tym lepiej.
Ja stymulowana bylam gonapeptyl + menopur. Mam pcos wiec u mnie latwiej.
3.1 stymulacjia. ?
Nie przejmuj sie pewnie byłaś lekko napięta, a przy okazji natrafilas na naczynko.Czy ktoras z Was tez tak miala ze po zastrzyku dluzszy czas z brzuszka saczyla sie krew? Nie wiem czy juz przez to ze ten brzuch taki pokluty czy co.. ale co jakis czas nie za kazdym razem ,ale nie raz mi sie tak zdazy, nigdy wczesniej tak nie mialam,ale w sumie nigdy wczesniej tych zastrzykow przez tyle czasu nie bralam , dla przypomnienia Fraxiparine i Prolutex.
Ja mam juz maj pózniej kochana napiszeKoniec obijania sie, od jutra mamy ręce pełne roboty 
Marzec
21: marluna - wizyta w klinice
21: westaice - Kropkowych dobrych wieści ciąg dalszy
21: Foote - II weryfikacja
21: Olusja - wizyta pecherzykowa
21: Rachciachciach - punkcja
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg prenatalne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
22: westaice - transfer 
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Nova - beta w 8dpt 
24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
4: Hess- usg w Novum
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
Kogo i na kiedy dopisać? 
Dokładnie tak to wyglądało jakby nie miała czasu. Nie była nie miła. Tylko taka rozpedzona.Westaice moze zadzwon tam jeszcze raz. Powiedz pani ze bardzo sie denerwujesz i zeby Ci cos konkretniejszego powiedziala. Moze byla czyms bardzo zajeta i dlatego tak Cie zbyla.
Ja bym zadzwonila jeszcze raz, ewentualnie jakby sie powtorzyla sytuacja to bym spytala o ktorej moge zadzwonic zeby ktos mi udzielil konkretnych informacji.Dokładnie tak to wyglądało jakby nie miała czasu. Nie była nie miła. Tylko taka rozpedzona.
U nas nie dzwonią z kliniki tylko laboratorium panie embriolog informują o wszystkim.
Nigdy w zyciu, tez kiedys myslalam o sn ale jak uslyszalam jedna rodzaca w szpitalu to od tamtej pory mowie nigdy w zyciu. Darla sie w nieboglosy przez kilka godzin zeby ja ratowali. Na caly szpital sie wydzierala.
I mnie też i mam do nich numer i mogę dzwonić co godzinę. Fakt nie odbierają za częstoDokładnie tak to wyglądało jakby nie miała czasu. Nie była nie miła. Tylko taka rozpedzona.
U nas nie dzwonią z kliniki tylko laboratorium panie embriolog informują o wszystkim.