lenaka
Fanka BB :)
Ooo to naprawdę możesz nie poznaćLena ja nie robię prenatalnych. Będzie to raczej kontrola :-)
Ale za to jaka różnice zobaczę po tych prawie 6 tyg przerwy. Pewnie Fasolki nie poznam ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to naprawdę możesz nie poznaćLena ja nie robię prenatalnych. Będzie to raczej kontrola :-)
Ale za to jaka różnice zobaczę po tych prawie 6 tyg przerwy. Pewnie Fasolki nie poznam ;-)
A my razem z TobąJa tez czekam na betę i już wysiedziec nie mogę. Co 10 minut loguje się na platformę, a wyników wciąż nie majak na szpilkach siedzę...
Ja bym powtórzyła pojutrze żeby zobaczyć jak przyrasta bo później to już ciężko będzie obliczyć jej przyrost.A powinnam powtórzyć wynik za dwa dni czy powtórzyć po terminie okresu? Bo do lekarza to najszybciej pojde dopiero na początku kwietnia.