reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale nic sie nie stało, nie obraziłam się :)
Wiem, że stres robi swoje. Ale czuję, że kropek właśnie znalazł sobie ładne miejsce na zamieszkanie i to dlatego taki ból :)

:* ew :* i zobaczysz, że Ty swoimi 8 rozbijesz bank jak ja :*

1 nie chcieli mi 2 podać. Czemu nie wiem. Dowiem się jak wkoncu z dr się zobaczę.

Ewelin nie poprostu chciałam Was zmotywować, że te wasze to naprawdę nie zły wynik a zabrzmiało odwrotnie.

Oby on się wprowadzał a nie eksmitowal. I oby jutro nie było za wcześnie na bete.

Hej ja też już po, 11 pęcherzyków 13-15 i to chyba mało, pluje sobie w brodę że jakbym miała większe dawki od początku to wynik byłby lepszy:hmm: ehH
Jak na moje oko to wcale nie mało po 7 na jajnik jest idealnie wiec u Ciebie lepiej jak dobrze . Jak jest dużo to dużo pustych lepiej iść w jakość nie ilość .

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie. Jak liczycie miesiaczke i stymulacje? Chodzi o to kiedy jest 1dc.
Leki do stymulacji mam brac od 2 dc. Dzis, tzn. teraz zauwazylam ze chyba @ sie zaczyna, bo mam tylko rozowe brudzenie przy wycieraniu sie, bielizna jest czysta.
Podejrzewam ze @ rozkreci sie w nocy albo jutro rano.
Wiec od kiedy liczyc 1dc? Od jutra? Czy od dzis???
Pytam Was bo macie duze doswiadczenie, a ja boje sie ze jak zle wyznacze dni cyklu i tym samym zle wezme leki do stymulacji to moze to zle wplynac na jajka:(

Też miałam z tym problem. Ja liczyłam 1dc od prawdziwego krwawienia, a nie od plamień. Więc jak dostaniesz w nocy to od jutra 1dc.
Dziewczyny jak coś to poprawcie mnie :)

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Jak liczycie miesiaczke i stymulacje? Chodzi o to kiedy jest 1dc.
Leki do stymulacji mam brac od 2 dc. Dzis, tzn. teraz zauwazylam ze chyba @ sie zaczyna, bo mam tylko rozowe brudzenie przy wycieraniu sie, bielizna jest czysta.
Podejrzewam ze @ rozkreci sie w nocy albo jutro rano.
Wiec od kiedy liczyc 1dc? Od jutra? Czy od dzis???
Pytam Was bo macie duze doswiadczenie, a ja boje sie ze jak zle wyznacze dni cyklu i tym samym zle wezme leki do stymulacji to moze to zle wplynac na jajka:(
Ja bym brała od jutra bo i tak będziesz miała podglądanko. To nie zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka więc nie stresowałabym się w ogóle. Ale to moje zdanie. Ja tak robiłam i jajec miałam pod dostatkiem i dobrych raczej i to nie miało wpływu. Chyba, że rzeczywiście dostaniesz @ w nocy

Do góry