reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się i ja ! U mnie pogoda w miarę... O dziwo nie pada. Za to rano aura na osiedlu pozamarzane były rano.
Właśnie szykuje obiados spaghetti i naleśniki... Będzie na 2 dni ;)
Mamuniol... U mnie ze ostatnia szansa na chronologie... Tyle ze z ostatnia cyferka. U moich chłopców 99, 98 , 07... Teraz by było 06 . zobaczymy. ;)

Kochane nie mogę odnaleźć postów z danymi do tabelki... PrEtrzepalam wszystkie posty i dupa... Podajcie proszę jeszcze raz dane; imię , wiek , który cykl starań , i kiedy ma być @ . na razie wrzycam do poczekalni. Jeśli kogoś pominelam proszę o wyrozumiałość i upomnienie się ;)

reklama
Renia83 dostałas @? Jeśli tak proszę o nowy termin jeśli nie to trzumam &&&&& !

Kruczyca u Ciebie tez zaraz termin @ ! Jak się czujesz? &&&&& zasisniete ;)

Witam się i ja ! U mnie pogoda w miarę... O dziwo nie pada. Za to rano aura na osiedlu pozamarzane były rano.
Właśnie szykuje obiados spaghetti i naleśniki... Będzie na 2 dni ;)
Mamuniol... U mnie ze ostatnia szansa na chronologie... Tyle ze z ostatnia cyferka. U moich chłopców 99, 98 , 07... Teraz by było 06 . zobaczymy. ;)

Kochane nie mogę odnaleźć postów z danymi do tabelki... PrEtrzepalam wszystkie posty i dupa... Podajcie proszę jeszcze raz dane; imię , wiek , który cykl starań , i kiedy ma być @ . na razie wrzycam do poczekalni. Jeśli kogoś pominelam proszę o wyrozumiałość i upomnienie się ;)
Paula 31 lat, cykl trzeci, termin kolejnej na 16 kwietnia

Hej dziewczyny. Byłam dziś na przymiarce i odbiorze sukni. Jest idealna :) a jaka leciutka albo ja juz przywyklam ;) dziś przyszły plamienia. Zazwyczaj mam 2 dni wiec wszystko ok. Ten cykl jest na badania i nie ma zmiluj...

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

A tym miejscem w szafie to u mnie ciężko i gdyby się miało narodzić jeszcze jedno maleństwo to musialabym raczej pomyśleć o miejscu na szafę a nie w szafie hahahaha:-D

Renata ja z musu właśnie zmieniłam komodę w sypialni (w starej popsuły się szuflady i się w ogóle nie otwierały, fronty odpadały, M się wkurzył i na działeczkę wywiózł - planuje tam półkę dorobić i na klamoty się przyda. Kupiliśmy dużo większą w ikei i już mam pod kątem Dzidzi 2 małe szufladki na pierdoły wolne;)

u mnie z ciuchami jest tak, ze nosze je dlugo az sie gdzes delikatnie nie podra czy nie zahacza, ale zaraz kupuje nowe i tamte nawet lekki zniszczone mam na codzien czy kolo domu, i zbiera si sie tych ubran na codzien

u nas królują legginsy i tshirty i trochę tunik mamy, z butów trampki - więc wygodnie raczej się ubieramy. Ola nie nosi spódniczek tutu i balerinek ani płaszczyków bo raczej okazji nie ma (uroczystośc przedszkolna raz na jakiś czas, urodziny i święta hehe). W weekendy lada moment będziemy na działce od piątku do niedzieli wieczór więc tym bardziej ciuchy wygodne potrzebne.

U mnie też przy chłopcach ciuchy przechodnie - eraz w spadku moja siostra dostała na swojego malucha. Ale i tak wiecznie mi się wydaje, że w tych sklepach takie cuda piękne... i co zrobić... kupuję.

Jak robiłam usg w ciąży z drugim synkiem to lekarz mnie pyta: i co chłopak czy dziewczyna? Ja mówię chłopak- będzie ekonomicznie- na co wtrąca mój m: taaa.. już to widzę[emoji16]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Gdybym miała komu oddawać w rodzinie to pewnie bym oddawała, a obcym szkoda mi, bo za dużo kasy na to wydaję... może trochę to próżne, ale też ekonomiczne jednocześnie:) za ubranka w bdb- stanie potrafię odzyskać min. 50% wartości, a jak kupione na outletach to i więcej

no an allegro jakie cudenka dla dzieci

ano cudeńka...szczególnie dla dziewuszek

reklama

Stawiasz teraz na dziewczynkę? U mnie mąż by chciał, a mi obojętnie...jakoś już tak przywykłam do myśli o chłopcach. Chociaż kiedyś jeszcze w moich wyobrażeniach o rodzinie na myśl zawsze przychodziła mi dziewczynka i róż:)

Do góry