reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Melduję się po wizycie że wszystko ok, mam przepisany estrofem i zaczynam wraz z 1dc po @. W10-11dc USG i po ok 5dniach transfer. Także jeszcze trochę i chociaż przez chwilę będe w ciąży... Jejku jakbym chciała żeby ten transfer był już jutro! Nie mogę się doczekać. Chyba naprawdę trzeplo mnie w głowę bo byłam dziś w castoramie i już wymyśliłam kolory do pokoju dla dziecka :) hahaha odkad kupiliśmy mieszkanie ten pokój stoi taki zagracony, jakoś mi się zachciało małego remonciku może a nóż widelec wykracze :D
Dziewczyny a po bierze się tenacard? Mam dr przepisal tylko ten estrogen i folik mam b rać.
Super. Przynajmniej jyz znasz plan. Teraz to zleci już.
Z tego co kojarzę acard cis z ukrwieniem macicy miał wspólnego.
Zauważyłam, że u nas w klinice w ogóle mają inne " zwyczaje".

reklama
Przez kilka godzin miałam zajęcie nie myśląc o dzisiejszej wizycie. I co? Znów rozmyślanie co dalej. M mówi, że jak będzie jeden to on właśnie będzie najsilniejszy i zostanie z nami. Muszę znów to wszystko wyrzucić z siebie. Pozostaje na razie płacz, a tu zaraz ovitrelle trzeba zapodać i po tym kolejne zastrzyki. Chce wierzyć, że to jest dobre dla mnie i po tej operacji będzie zwrot akcji i cudowna nowina, że się udało. Ale Wam truje masakra

Wiesz co Ew dziś jest chyba taki dzień. Ja ucielam sobie drzemkę żeby się uspokoić i co? Bylo ok przez chwilę, a teraz znów mnie nosi.
A Tobie to już w ogóle dzisiaj wolno marudzić. Zrób sobie dziś dzień marudzenia I płaczu a jutro wstań z nową siła :*

Jutro już mam cały dzień praktycznie zaplanowały, więc nie będzie kiedy myśleć. No ale pewnie wieczorem będę się stresować :)
Westi :*

Jutro już mam cały dzień praktycznie zaplanowały, więc nie będzie kiedy myśleć. No ale pewnie wieczorem będę się stresować :)
Westi :*
Aj tam. Nie ma czym. Słuchaj pewnych rzeczy nie przeskoczymy. A jaja to dobrze wiesz, że przy pick up będzie wszystko jasne. Teraz to możesz się zadreczac. I tak nic to nie da.
Tak czy siak przytulasek :* i jedziemy dalej :)

No jasne, że z naturą nie wygramy i rozmyślanie nic nie da. Ale gdzieś tam w głowie jednak siedzi.
Ale koniec narzekania :) :*
A jak Ty się czujesz?

Głowa to w ogóle żyje własnym życiem. Fajnie by było moc ja czasami odkręcić.

Ja to pikuś :) jedyny problem to jutrzejsza beta i przeczucie, że nic z tego. Trochę boli. Fajnie żyło się choć przez te 10 dni z myślą, że się jest w ciąży. Wreszcie.
Ale jak patrze na Was to sobie myślę, że nie mam prawa narzekać. Wy weteranki, jeszcze z różnymi poważniejszymi rzeczami nuż ja, dzielnie walczycie to co ja mam marudzić

Kochana każda ma prawo marudzić :) I każda ma prawo narzekać. Taki to urok kobiety :)
Westi kochana ja wierzę, że jutro zobaczysz piękną betę :) :*

reklama
Do góry