reklama
Czytałam że 2 dni przed transferem i max 3 dni po transferze bo duże ilości mają właściwości poronne. Ile jjecie i do kiedy?
mi dziewczyny doradziły 3 plastry 3 dni przed i 3 dni po transferze
Ewunka
Fanka BB :)
Dawodow naukowych chyba na korzyść z ananasa chyba nie ma .Ja zajadam się ananasem właśnie. Czytałam gdzies że warto go jesc przed transferem i po chociaż 1-2 plasterki dziennie świeżego najlepiej z tym twardym środkiem. Ile prawdy w ananasem tego nie wiemczy któraś z was podchodzi w bocianie w Białystoku ?
Ale też gdzieś czytałam ze może pomoże a Chyba na pewno nie zaszkodzi
Wiec jem minimum pół ananasa tygodniowo pół kilo orzechów włoskich i ze 4 awokado . I tak od 3 lat mniej więcej jeszcze nie pomogło hi ale smaczne i zdrowe

Nie przejmuj się tym. Serio to nie jest wyznacznikiem. Ani nikt nie wie na 100% czy pomaga. Tak jak pestki dyni i inne orzechy.Rety zapomniałam o tym ananasie. W lewej nodze mam skurcze jakieś :/
To tak jak z leżenieM po transferze. Kobiety, które nie leżały tez zachodziły w ciążę.
Na spokojnie z takimi ciekawostkami
pisanka89
Chyba za wcześnie zaczęłam jesc ale to chyba nie problem?mi dziewczyny doradziły 3 plastry 3 dni przed i 3 dni po transferze
reklama
pisanka89
Pisanka chyba ananas to normalny owoc i żadnych skutków ubocznych nie będzie no chyba że ciąża![]()
No właśnie owoc owoc ale wiesz do głowy już różne rzeczy przychodzą.

Podziel się: