reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
musicie być mega silnymi kobietami, ja nie wiem co będzie po pierwszej nieudanej próbie. Fundusze mam niestety ograniczone więc narazie mam na jedną próbę i ewentualnie crio ze 2-3 razy ale czy tyle się uzbiera jajeczek to nie wiem
Z całego serca życzę ci zeby sie udało za pierwszym razem, ale jeśli byłoby inaczej to też dasz rade, jak my wszystkie.

Ja miałam 3 stymulacje i 3 transfery. Za ostatnim razem podano mi dwa mrozaczki i oba zostały ze mną :) a wcześniej miałam jeden transfer swiezynki i jeden mrozaczka. Nie ma reguły. Ja się zdecydowałam na dwa zarodki bo powiedziałam mężowi ze to już moja ostatnia stymulacja. Miałam hiperke, obwód w pasie ponad 100cm, tyle wody w brzuchu, nie mogłam chodzić, ryczalam z bólu i powiedziałam dość.
Życzę Wam miłego wieczoru :)

I jeszcze chciałabym, żeby w tym roku wszystkim dziewczynom z forum się udało !!!!! :)
Westi, przemyslalas sobie crio ? Jak się w ogóle czujesz ? Troszkę lepiej już ? :*
Bardzo Ci kibicuję i mam nadzieję, że w maju to już bedziesz pisać jaka masz wielką betę !!!!

Ja miałam 3 stymulacje i 3 transfery. Za ostatnim razem podano mi dwa mrozaczki i oba zostały ze mną :) a wcześniej miałam jeden transfer swiezynki i jeden mrozaczka. Nie ma reguły. Ja się zdecydowałam na dwa zarodki bo powiedziałam mężowi ze to już moja ostatnia stymulacja. Miałam hiperke, obwód w pasie ponad 100cm, tyle wody w brzuchu, nie mogłam chodzić, ryczalam z bólu i powiedziałam dość.
Życzę Wam miłego wieczoru :)
ja też stawiam na dwa i mam nadzieję że tak będzie

reklama
I jeszcze chciałabym, żeby w tym roku wszystkim dziewczynom z forum się udało !!!!! :)
Westi, przemyslalas sobie crio ? Jak się w ogóle czujesz ? Troszkę lepiej już ? :*
Bardzo Ci kibicuję i mam nadzieję, że w maju to już bedziesz pisać jaka masz wielką betę !!!!
Madzionga :*
Staram się przestać myśleć. Jakoś się sklejam pomału. Musze czekać na dyskusję z dr. I chyba crio niestety dopiero w maju...
Dziękuję :*

Do góry