• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

Hej Wam,

Ja dzisiaj miałam fatalny dzien. Dobrze ze juz sie kończy. Trzymajcie kciuki bo jutro idę na badanie obciążenia glukoza i juz sie boje i czuje ze mi słabo jak o tym myśle :-)

Dobrej nocy :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Któraś z dziewczyn pytała o coś na zgagę mnie ostatnio tak męczyła,że jak jestem przeciwniczką leków w ciąży tak wzięłam Renie bo miałam ją 3 dni non stop, dzień i noc..

Needi mnie ginka blagala chciaz o 35tc ;-) wiec trudni mowic kto pierwszy, oby jak najdluzej. Co do kokardki to nie robie sobie jaj :-D ja je tylko znosze :-D ale dokladnie nazwala to pentelka ktora ma sluzyc potem to szybszego sciagniecia szwu co moze przelizyc sie na szybszy porod
tak wiec Patuska nie ciagne za sznureczek :-D

Hej Dziewczyny!

Wczoraj miałam zalatany dzień a dziś wizytuję :), ale pojawiło się nowe zmartwienie :( idę do dermatologa za tydzień. Mam skłonność do znamion i dwa które mam zrobiły się jak baloniki i odbarwiły. Jedno jest na linii stanika i obciera :( nie wiem co mi zalecą, ale podobno usuwają miejscowo to może usuną. Boję się, że to może być zmiana złośliwa pod wpływem hormonow. U dzidzi raczej ok, bo świruje jak szalona.

Nieufna- gratulacje dla syna!!! :)
Na zgagę brałam Rennie a teraz pije maślankę :D

Witam Was.
Ja ostatnio nawet nieźle sypiam, dzięki temu, że się nie stresuję leżeniem na plecach. Wprawdzie zdarza mi się leżeć na tzw pół plecach, pół boku, a to dużo daje, żeby biodra odpoczęło.

Wizytującym życzę udanych wizyt:)

Jutro mój syn kończy 18 lat :P Kiedy to zleciało ..... w niedzielę mamy imprezkę, cieszę się, bo czas szybciej zleci :D

Mój syn mnie zaskoczył, kupił małej prezent:D

Miłego dnia!!!!

Załączniki

• 12935235_1155344484497907_1941177567_n.jpg
    12935235_1155344484497907_1941177567_n.jpg
    102,6 KB · Wyświetleń: 110
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry