reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry :) moje samopoczucie po wczorajszej wizycie jest duuuuzo lepsze :)

A Wy pijecie witaminy jakieś? Same wybieralyscie czy gin Wam mówiła jakie kupić?

Dziś mam jechać później do mamy bo mi obiecała ze mi upiecze placek drożdżowy z budyniem czekoladowym mniami :) to jej prawie powiem że się jej gromadka wnuków powiększy bo jeszcze nie wie ;)

Nie mam pomysłu na obiad :/

gaga ja biorę femibion, teraz 1 a w II trymestrze II (już z kwasami)

że prowadzę bloga to jeszcze za dużo powiedziane, do tej pory, jak pracowałam, nie było to na tyle regularne by było czym się chwalić ;) ale teraz uzupełniam archiwum, przenoszę wpisy, zmieniłam domenę, wygląd.. i ruszam pełną parą :) blogi mam dwa - jeden taki parentingowy, o życiu, dzieciach itd ;) a drugi typowo branżowy, o analizie i zarządzaniu projektami :) parentingowy to wesolaferajna.pl , ale uprzedzam że jeszcze ciut mu brakuje ;)

no i zamiast odpoczywać sprzątam mój kącik krawiecki.. cała ja ;) ale może uprzątnę na tyle żeby do maszyny w końcu usiąć w przerwach między "wszyskim innym" :D

Zjadłam jajka dziwne to uczucie odrzuca od wszystkiego ale jak już zacznę jeść przechodzi. O wiele lepiej.

U mnie dziś studenckie zakupy i rabaty w galerii i tak się zastanawiam czy jechać, to od 18 trochę nie chce m ciągnąć ale może się zgodzi w super pharm mam - 50 na makijaż a czaje się na nowy liner i jeszcze parę rzeczy. No i ma inne sklepy ok 20-30 proc a mi kurtka potrzebna. Tylko tyle że on taki zmęczony wróci, kilka godzin tylko spał i jakoś nie mam serca.

Witam sie i ja..

Mialam dzis koszmary przez co sie nie wyspalam..

Marti zapytaj lekarza co masz robic najlepiej, bo co lekarz to inaczej troche..
ja takie robilam

52a5d1d2ce377fa349ce19c0d60689c3.jpg

Witam. Ja miałam ciężki wieczór w dodaj mdlilo mnie strasznie a o wymiitach już nie mówię.

Była mowa coś o badanaich i gbs robi się pod koniec ciąży żeby wykluczyć paciorkowca z grupy B jest to ważne badanie przy porodzie sn.
A inne badania robione na początku miałam morfologie , glukoze, toxo, hiv,HCV, HBS, Rozyczka , WR i mocz

reklama
Witam się i ja z rana mój pierworodny ma dziś test 3 klasisty poszedł w garniturze i z piórnikiem do szkoły juz niema go 2 godziny czekam niecierpliwie na niego ...

Mam pytanie odczowacie jajniki mnie dziś tak mocno zaklulo w lewym jajniku , że wstać nie mogłam

Do góry