reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja poprzednim razem miałam luteinę + dupka. Tym razem dostałam tylko luteine 2x300mg.
Ja tylko mówię o duphastonie. Skoro lekarz nie zalecał to po co na własną rękę brać. Ale do końca też się nie znam. Jakbym była na Twoim miejscu i chciała wziąć dupheston czy zwiekszyć progesteron to lepiej z lekarzem to uzgodnić.
Lekarz wie co robi.

reklama
Zastanawiasz sie chodz troche nad 2 ? Czy jestes zdecydowana na 100 % ze chcesz 1 ?
:rolleyes:
Nie to bym chciala sprobiwac Cie namowic :rofl2::-D:biggrin2::rolleyes:

Ja wiem ze Ty bliźniakowa fanka, ale nie dam się namówić:) modlę sie zeby wszystkie były jutro w dobrej formie ale chciałabym dać tym dwu szansę na dojście do blastki. Nie rozważam dwóch, napewno sie nie zdecyduje.

Annemarie dzięki juz sie właśnie dołączyłam, jutro napewno coś uzupełnię :)
Megi mam duże ryzyko gestozy, w ogóle lekarz mi bardzo odradzał kolejna ciąże, musiałam podpisywać jakieś papiery przed in vitro ze wiem o ryzyku :/ przy bliźniakach pewnie bym doszła do połowy ciąży i dostała to cholerstwo a wtedy można jedynie rozwiązać ciąże :/

Rany, nawet nie słyszałam o takiej chorobie. To słabo, kurcze, a skąd wiesz ze to masz?

Do góry