Ewunka
Fanka BB :)
Cos tam zjadla ? ŁobuzieStaram się nie myśleć, leżę sobie.
Zeby bylo weselej cos mi na żołądku siadło chyba, niedb mi .
Taka maruda jestem dzisiaj, przepraszam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos tam zjadla ? ŁobuzieStaram się nie myśleć, leżę sobie.
Zeby bylo weselej cos mi na żołądku siadło chyba, niedb mi .
Taka maruda jestem dzisiaj, przepraszam![]()
Chyba zjadła to samo co ja, bo mi też teraz siedzi na żoładku i niedobrze miCos tam zjadla ? Łobuzie
Zastanawiasz sie chodz troche nad 2 ? Czy jestes zdecydowana na 100 % ze chcesz 1 ?Dlaczego bys nie donosiła?
Spróbuj nie stresować sie, łykaj i spokojnie na razie.
A ja dwa razy biorę.
A jakis tasiemiec to chyba jest we mnieCos tam zjadla ? Łobuzie
Zmienilas juz haslo ? By poznac wynik w piatek ?Chyba zjadła to samo co ja, bo mi też teraz siedzi na żoładku i niedobrze mi
Ale pewnie to ze stresu. Nie powiem, ja już jak na szpilkach siedze
Nie sluchaj go łobuza tasiemca .A jakis tasiemiec to chyba jest we mnieciagle się domaga, a pozniej mi zle
Zastanawiasz sie chodz troche nad 2 ? Czy jestes zdecydowana na 100 % ze chcesz 1 ?
Nie to bym chciala sprobiwac Cie namowic![]()
Annemarie dzięki juz sie właśnie dołączyłam, jutro napewno coś uzupełnię
Megi mam duże ryzyko gestozy, w ogóle lekarz mi bardzo odradzał kolejna ciąże, musiałam podpisywać jakieś papiery przed in vitro ze wiem o ryzyku :/ przy bliźniakach pewnie bym doszła do połowy ciąży i dostała to cholerstwo a wtedy można jedynie rozwiązać ciąże :/