reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny
Wróciłam do Was po miesięcznej przeszło nieobecności Pamiętacie 8 marca zrobiłam bete po 1 in vitro wyszła negatywna załamałam się totalnie wyrzuciłam wszystkie leki poddałam się ale kolejna miesiączka nie pojawiła się do dnia dzisiejszego Wczoraj robiłam betę wyszła 1966 i lekarz potwierdził że jest ciąża :)

Hej dziewczyny
Wróciłam do Was po miesięcznej przeszło nieobecności Pamiętacie 8 marca zrobiłam bete po 1 in vitro wyszła negatywna załamałam się totalnie wyrzuciłam wszystkie leki poddałam się ale kolejna miesiączka nie pojawiła się do dnia dzisiejszego Wczoraj robiłam betę wyszła 1966 i lekarz potwierdził że jest ciąża :)

Witaj kochana! Pamietam Cie :)
Gratuluje! Gratuluje! I jeszcze raz gratuluje :)))
Cudowne wieści :)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Wow takich cudownych wieści nam potrzeba jak najwięcej. Kocham to :):):)

Ja wiem zbliźniaków iakowa fanka, ale nie dam się namówić:) modlę sie zeby wszystkie były jutro w dobrej formie ale chciałabym dać tym dwu szansę na dojście do blastki. Nie rozważam dwóch, napewno sie nie zdecyduje.

Rany, nawet nie słyszałam o takiej chorobie. To słabo, kurcze, a skąd wiesz ze to masz?
Jestem fanka podawania 2 zarodkow co wcale nie oznacza bliźniaków biore pod uwage podanie 3 zarodkow zalezy jak sprawa sie rozwinie :happy::biggrin2::-D.zalezy ile bede ich miala jakich i jakie endometrium . No i co embriolog powie .

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Kochana z całego serucha gratuluję :* Aż się popłakałam jak to przeczytałam. Cuda się zdarzają :) :*

reklama
Ew sorry. Nie załapałam.
Megi to jest Twoja decyzja. I bez względu na to jaka ona będzie, będzie dobra. Ja tez boje się 2 zarodków. :) ale kusi czasami.
Martita gratuluję! !
A mnie znów w gardle coś drapie. Tak przed każdym transferem będę ?? :/

Do góry