onadlaniego30
Fanka BB :)
To tak jak mi. Nic kropkowi nie smakuje. Wszytko oddaje
...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę że jedziemy na podobnym wózkuChyba zjadła to samo co ja, bo mi też teraz siedzi na żoładku i niedobrze mi![]()
Ale pewnie to ze stresu. Nie powiem, ja już jak na szpilkach siedze
Czekam na wiesci przed obiademNie zmieniam nic nie chce mi siePewnie znajde jakiś sposób, żeby sprawdzić
w telefonie jak cos też mam dostęp
![]()
On chce na odwrót,Ew dogadaj sie z mężem, że Ty sprawdzasz i jemu nie mówisz.
W żołądku to i mi jeździ dziś. :/
Hej dziewczyny
Wróciłam do Was po miesięcznej przeszło nieobecności Pamiętacie 8 marca zrobiłam bete po 1 in vitro wyszła negatywna załamałam się totalnie wyrzuciłam wszystkie leki poddałam się ale kolejna miesiączka nie pojawiła się do dnia dzisiejszego Wczoraj robiłam betę wyszła 1966 i lekarz potwierdził że jest ciąża![]()
Wow takich cudownych wieści nam potrzeba jak najwięcej. Kocham toHej dziewczyny
Wróciłam do Was po miesięcznej przeszło nieobecności Pamiętacie 8 marca zrobiłam bete po 1 in vitro wyszła negatywna załamałam się totalnie wyrzuciłam wszystkie leki poddałam się ale kolejna miesiączka nie pojawiła się do dnia dzisiejszego Wczoraj robiłam betę wyszła 1966 i lekarz potwierdził że jest ciąża![]()
Jestem fanka podawania 2 zarodkow co wcale nie oznacza bliźniaków biore pod uwage podanie 3 zarodkow zalezy jak sprawa sie rozwinieJa wiem zbliźniaków iakowa fanka, ale nie dam się namówićmodlę sie zeby wszystkie były jutro w dobrej formie ale chciałabym dać tym dwu szansę na dojście do blastki. Nie rozważam dwóch, napewno sie nie zdecyduje.
Rany, nawet nie słyszałam o takiej chorobie. To słabo, kurcze, a skąd wiesz ze to masz?
Kochana z całego serucha gratuluję :* Aż się popłakałam jak to przeczytałam. Cuda się zdarzająHej dziewczyny