reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @<br />Ola 21-1995.......21.........1..........21.03<br />aga4011. ..........26.........4..........22.02<br />Myszuniapp.......29........3..........26.03<br />dowela. ............27.........1..........01.04<br />tatinka...............33.........2..........04.04<br />Mariolka............27.........2..........09.04<br />Nuśkaaa............24.........1......... 10.04<br />Mamuniol..........31..........3..........14.04<br />MałaMi90...........26.........3..........18.04<br />Wiiktoriiaaa.......24.........1...........02.05<br />Aniaa_H............23.........1...........03.05<br />Dora032............33.........2...........03.05<br />Anna25.............35..........3.........03.05<br />NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU<br />Mamakulka.......24......1.......13.08.216-->23t3d<br />OlaMagda..........34.....4.......03.09.16-->21t2d<br />KasiaMarysia....23......1.......09.09.16. 19td 5 d<br />Nadziejka96.....19........2.....12.09.16-->17t 2d<br />India9..............30........2......13.10.16-->14t 6d<br />dzwoneczek.....30........2......20.10.2016-->11t3d<br />Życiowa............28.......2.......03.11.16-->12t<br />Viola150...........30.......2......12.11.16--> 6t 2d<br />Kasia654............23.....1.......28.11.16-->7t6d

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja mialam dzisiaj smaka na maka i poszlam zjeść kanapkę z piersia i sosem :D kurcze nie chce tam jesc bo sobie potem myśle ze teraz się zdrowo musze odżywiać :/
Ale nadrobilam potem arbuzem gruszkami truskawkami i bananami haha:D
W ogóle laski szybko tak palaszowalyscie? Bo ja ani zachcianek ani jeść mi się duzo nie chce ?:p
Moze kazda ciaza inna i to początek to :p

Kulcia, ja jesZcze nie w ciazy ale zezarlam trzy domowwe tortille, na szczescie te mniejsE, ale pekam w szwach, o Boooze! Missiu pomagal robic to szybko posLo i jakie dobre!

Olaaa, sernik sinckers jest niesamowoty. Polecam serdecznie! Przynajmniej pod moje gusta i wszystkoch domownnikow i gosci podszedl tak, ze drukowalam tesciowej , szwagierce i ciotce przepisy ;D

Kurde, ale ten czas leeci... jeszcze niedawno zapewnialam DWoneczka, ze mimo paru razy staran udaa sie zajsc jesCze prEd ppwrotem do Polski i Zyciowa, ze na 15 lutego zadnego okresu nie bedzie, bo jestem przekonana, ze bedzie pozytyw. A tu juz taaak sYbko czas uciiekaaa!

Dorcia, dobrze ze sobie rtg nie kazalaas zrobic! Jak mowissz, ze stary sprzet taki, to bardzo dobrze!

Bolesne kłucie jajnika mam. Takie szybcoutkie, chwilke trwa, jakby igla mi ktos przebijal, i przechodzi. Jak to cos zwiazane owulka, to dzialamy dalej, chociaz teoretycznie i w zasadzie poobjawowo to juz po niej!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia, ja jesZcze nie w ciazy ale zezarlam trzy domowwe tortille, na szczescie te mniejsE, ale pekam w szwach, o Boooze! Missiu pomagal robic to szybko posLo i jakie dobre!

Olaaa, sernik sinckers jest niesamowoty. Polecam serdecznie! Przynajmniej pod moje gusta i wszystkoch domownnikow i gosci podszedl tak, ze drukowalam tesciowej , szwagierce i ciotce przepisy ;D

Kurde, ale ten czas leeci... jeszcze niedawno zapewnialam DWoneczka, ze mimo paru razy staran udaa sie zajsc jesCze prEd ppwrotem do Polski i Zyciowa, ze na 15 lutego zadnego okresu nie bedzie, bo jestem przekonana, ze bedzie pozytyw. A tu juz taaak sYbko czas uciiekaaa!

Dorcia, dobrze ze sobie rtg nie kazalaas zrobic! Jak mowissz, ze stary sprzet taki, to bardzo dobrze!

Bolesne kłucie jajnika mam. Takie szybcoutkie, chwilke trwa, jakby igla mi ktos przebijal, i przechodzi. Jak to cos zwiazane owulka, to dzialamy dalej, chociaz teoretycznie i w zasadzie poobjawowo to juz po niej!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniu jak juz bede na swoim na pewno upieke:)
Tortille domowe sa zajebiste:)
I dzialaj dzialaj teraz kolej na Twoje dwie kreseczki :*

A ja wyciagnelam mojego do zabki po loda i cos slonego;D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry